Survivor 4 - αποκλειστικό: Άθλιες οι συνθήκες για τον Τριαντάφυλλο στην παραλία των Κόκκινων

Τον έχουν στην απ' έξω, έχει πέσει πολύ ψυχολογικά

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - αποκλειστικό: Άθλιες οι συνθήκες για τον Τριαντάφυλλο στην παραλία των Κόκκινων

Όπως ξέρετε τα επεισόδια που βλέπουμε εμείς στις οθόνες του ΣΚΑΙ για το Survivor έχουν γυριστεί και μονταριστεί αρκετά 24ωρα πριν, άρα το χθεσινοβραδινό επεισόδιο που είδαμε έχει συμβεί στην πραγματικότητα εδώ και αρκετές μέρες.

Εμείς παρακολουθήσαμε εχθές τον Τριαντάφυλλο να βρίσκεται σε πολύ ριγμένη ψυχολογική κατάσταση και να δέχεται απίστευτες καταγγελίες από άτομα της ομάδας του για δωροδοκία και όχι μόνο. Ε, μετά από όλα αυτά καταλαβαίνετε πως δεν μπορούσα να μην σηκώσω το χέρι μου και να πάρω τον άνθρωπό μου να δω τι παίζει στους Κόκκινους. Όχι ότι δεν έμαθα και κάποια παρασκήνια για τους Μπλε αλλά δεν είναι της παρούσης, θα έρθουν όλα μέσα στην ημέρα, νωρίς είναι ακόμα.

Άσχημο το κλίμα για τον Τριαντάφυλλο στο Survivor

Survivor 4 Τριαντάφυλλος

Ο άνθρωπός μου που εχθές κατάφερε για ακόμα μια φορά μου έδωσε σωστή πληροφόρηση για το ποια ομάδα κερδίζει αλλά και για το ότι τελικά αποχωρεί ο Ταβλαδάκης, και όσοι διαβάζατε Youweekly.gr τα ξέρατε από πολύ νωρίς, μου εκμυστηρεύτηκε πως ο Ντάφυ είναι άσχημα πολύ.

Κάθεται όλη μέρα μόνος του, τρώει καρύδες και πλησιάζει την καλύβα μόνο για το ρύζι και τα σχετικά περί μαγειρέματος. Ο Ασημακόπουλος και ο Κόρο (που τσακώθηκαν άσχημα μετά το προχθεσινό συμβούλιο) τον έχουν κάνει εντελώς στη άκρη και δεν θέλουν ούτε να τον βλέπουν. Υπάρχουν και δυο τρία άτομα που κρατάνε ουδέτερη στάση, κυρίως κορίτσια, αλλά και πάλι δεν είναι το ίδιο, το κλίμα γι' αυτό είναι πολύ βαρύ.

Επίσης, ο Ντάφυ μιλάει μόνος του, στον εαυτό του, διαλογίζεται δυνατά. Ναι καλά διαβάσατε, οι συνθήκες στο νησί είναι πολύ δύσκολες κι αφού ο τραγουδιστής δεν έχει έναν άνθρωπο να μοιραστεί τις σκέψεις και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει εκεί, περπατάει μόνος του στην παραλία και μιλάει δυνατά στον εαυτό του...

Ελπίζω τα πράγματα να φτιάξουν κάπως γρήγορα (αν και χλωμό το βλέπω) γιατί δεν ξέρω για πόσο ακόμα θα αντέξει αυτή την κατάσταση ο Ντάφυ. Είναι σκληρό καρύδι και δεν θέλει με τίποτα να φύγει από το παιχνίδι, αυτό είναι το μόνο σίγουρο, αλλά και όλο αυτό που περνάει δεν το λες κι ευχάριστο.

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο Instagram για περισσότερα Survivor spoils!