Survivor 4: Έξαλλη η Καινούργιου με τον Ασημακόπουλο - «Έχει κάνει ότι πλαστική υπάρχει και μιλάει»

«Ήθελα να κάνω μια αγκαλιά στον Τριαντάφυλλο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: Έξαλλη η Καινούργιου με τον Ασημακόπουλο - «Έχει κάνει ότι πλαστική υπάρχει και μιλάει»

Έξαλλη έγινε η Κατερίνα Καινούργιου με τον Γιώργο Ασημακόπουλο με αφορμή το χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4 όπου είπε πως ο Τριαντάφυλλος έβαλε μαλλιά και το παίζει γόης.

Μετά το απόσπασμα που προβλήθηκε στον αέρα του Ευτυχείτε, η παρουσιάστρια είπε νευριασμένη από το περιστατικό: «Έχει κάνει την Άρτα και τα Γιάννενα από ότι πλαστική υπάρχει και μιλάει», παίρνοντας τη θέση του Ντάφυ.

«Έχω στενοχωρηθεί, ήθελα να του κάνω μια αγκαλιά», συμπλήρωσε η Κατερίνα Καινούργιου.

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram

Survivor 4: «Κάγκελο» η Καινούργιου με την Σοφία Μαργαρίτη - «Αγνώριστη! Top model!»

Το πρωί της Τρίτης, ένα βίντεο με την άφιξη της Σοφίας Μαργαρίτη στην Ελλάδα προβλήθηκε στο Ευτυχείτε, με την Κατερίνα Καινούργιου να μένει άφωνη με την αλλαγή της παίκτριας μετά το Survivor!

Μπορεί ο Κρις να το έβαλε στα πόδια για να μην τον προλάβουν οι κάμερες στο αεροδρόμιο, η Σοφία ωστόσο χαιρέτησε και έπειτα μίλησε στους δημοσιογράφους.

Η συγκεκριμένη παίκτρια όμως φαίνεται να επέστρεψε αρκετά ανανεωμένη και αναζωογονημένη και τόσο η παρουσιάστρια όσο και οι συνεργάτες της έμειναν κάγκελο με την αλλαγή στην εμφάνιση της!

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας είπε χαρακτηριστικά: «Αγνώριστη η Σοφία! Top Model! Με το μαλλί φτιαγμένο… Ήταν λαλίσταστη».

Survivor «Κάγκελο» η Καινούργιου με την Σοφία

Ευτυχείτε: Έξαλλη η Καινούργιου - «Τι θέλετε ρε παιδιά; Είμαστε σοβαροί;»

Όπως κάθε ημέρα η Κατερίνα Καινούργιου με τους συνεργάτες της στο Ευτυχείτε, σχολίαζαν το επεισόδιο του Survivor 4. Ωστόσο,σε κάποια φάση έγινε έξαλλη, όταν από το ακουστικό φαίνεται πως της έλεγαν να πει καλά λόγια για τον Πάνο Καλίδη.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια, διαβάζοντας κάποια σχόλια στο twitter για τον τραγουδιστή και παίκτη της Μπλε ομάδας, θέλησε να να πει παράλληλα και την άποψή της.

Καινούργιου για Survivor 4

Σε κάποια στιγμή ωστόσο έκανε ένα μικρό ξέσπασμα λέγοντας «Τι θέλετε ρε παιδιά τώρα; Είμαστε σοβαροί; Ελάτε τώρα. Το καλύτερο παιδί είναι ο Πάνος. Και τον ξέρω κιόλας. Εγώ το πρωί είπα την άποψή μου και σας μετέφερα κάποια σχόλια», καθώς φαίνεται πως κάτι της έλεγαν στο ακουστικό.