Survivor 4: Αυτό το όνομα ακούγεται - μέχρι στιγμής - ως ο νικητής του φετινού κύκλου

Δεν είναι ο Τζέιμς...

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Αυτό το όνομα ακούγεται - μέχρι στιγμής - ως ο νικητής του φετινού κύκλου

Αλλάζουν τα δεδομένα βδομάδα με βδομάδα στο Survivor, τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο όσο και σε ό,τι αφορά στις σχέσεις μεταξύ των παικτών.

Πολλοί καβγάδες, σκληρά λόγια και ισορροπίες που διαταράσσονται συνεχώς, έχουν καταφέρει να κάνουν το Survivor να σαρώνει στους πίνακες τηλεθέασης ανεξαρτήτως αντιπάλων, με τον ΣΚΑΪ να… την έχει φέρει για τα καλά στην πρώτη φουρνιά παικτών. Τι εννοούμε;

Η φετινή σεζόν του Survivor είναι αυτή με τους περισσότερους συνολικά παίκτες, καθώς μέχρι και την προηγούμενη εβδομάδα εξακολουθούσαν να «εισβάλλουν» στις δύο ομάδες νέοι διαγωνιζόμενοι, οι οποίοι αποδεδειγμένα τάραξαν τις ισορροπίες και εκτόπισαν από την κορυφή των προτιμήσεων των τηλεθεατών τα φαβορί.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν οι τηλεθεατές, οι οποίοι ήδη δίνουν πρώτο στα στοιχήματα έναν από τους πιο «φρέσκους» παίκτες του Αγίου Δομινίκου, ο οποίος μπορεί βάσει στατιστικών - δείτε εδώ ποιος είναι ο χειρότερος παίκτης μέχρι στιγμής - να απέχει πολύ από τον πρώτο -που δεν είναι άλλος από τον Τζέιμς Καφετζή - είναι όμως εκείνος που θεωρείται από τώρα ο νικητής του φετινού κύκλου.

Ποιος ακούγεται ως ο νικητής του φετινού Survivor

Ο λόγος για τον Ηλία Μπόγδανο που από τη στιγμή που μπήκε στο ριάλιτι έχει καταφέρει να αποκτήσει φανατικό κοινό που τον αποθεώνει τόσο για την αγωνιστικότητά του όσο και για τον χαρακτήρα του.

Survivor 4 νικητής Μπόγδανος

Και αν κρίνουμε από τους προηγούμενους νικητές του Survivor, δεν αμφιβάλλουμε ούτε στο ελάχιστο πως αν συνεχίσει έτσι θα καταφέρει να κρατήσει στα χέρια του το πολυπόθητο έπαθλο...

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils!

Λίγα λόγια για τον Ηλία Μπόγδανο

Ο Ηλίας Μπόγδανος είναι ο frontman της pop-rock ελληνικής μπάντας Inco που ξεχωρίζει ως ό,τι πιο cool συμβαίνει αυτή την στιγμή στην Αθήνα.

Οι INCO ξεκίνησαν το 2014 χτίζοντας ένα φανατικό νεανικό κοινό, αφού έχουν εμφανιστεί σε πολλά events και σκηνές σε Ελλάδα και εξωτερικό και μάλιστα στην ίδια σκηνή με τεράστια ονόματα, όπως Robbie Williams, Kovacs, Kasabian, David Guetta, White Lies, Wiz Khalifa και Ellie Goulding.

Ηλίας Μπόγδανος Survivor

Έχουν συμμετάσχει σε μεγάλα festival όπως το Rockwave, το Eject και το Exit Festival, πραγματοποιούν συνέχεια εκρηκτικές talk of the town live εμφανίσεις και φυσικά ξεχωρίζουν οι sold out βραδιές που διοργανώνουν στο ιστορικό Rock n’ Roll, καθώς η ενέργεια και το performance του Ηλία είναι μοναδικά.

Έχουν κυκλοφορήσει 4 singles και μάλιστα την τελευταία τους επιτυχία «ΜΗ Μ’ΑΓΑΠΑΣ» την έγραψε ειδικά για αυτούς, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.