Survivor 4: «Η Σαλαγκούδη είναι υπεύθυνη γι΄αυτό που έκανε, δεν την πίεσε κανείς»

«Θα κάτσει τώρα ένας πρώην υπουργός να παίρνει τηλέφωνο και να λέει κρατήστε την;»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: «Η Σαλαγκούδη είναι υπεύθυνη γι΄αυτό που έκανε, δεν την πίεσε κανείς»

Το πρωί της Παρασκευής, ο Ηλίας Μαμαλάκης μίλησε στην εκπομπή Πρωινό και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συνεργασία του με την Ανθή Σαλαγκούδη ενώ σχολίασε και την απόφασή της να λάβει μέρος στο Survivor.

Ο αγαπημένος τηλεοπτικός μάγειρας, αποκάλεσε «γελοιότητα» το ριάλιτι επιβίωσης και είπε πως κανένα άλλο ριάλιτι δεν μπορεί να συγκριθεί μαζί του και γι΄αυτό το λόγο δεν το βλέπει ποτέ.

Για την Ανθή Σαλαγκούδη σχολίασε πως δεν περίμενε να τη δει να πηγαίνει στο Survivor ενώ θεώρησε ανυπόστατες τις φήμες ότι ο μπαμπάς της ψήφιζε για να μείνει στο παιχνίδι.

Ηλίας Μαμαλάκης Ανθή Σαλαγκούδη

Οι δηλώσεις του Ηλία Μαμαλάκη για την Ανθή Σαλαγκούδη

«Από την κ. Σαλαγκούδη ούτε είχα το τηλέφωνο. Έβλεπα μία κομψή κυρία, πολύ καλοβαλμένη, πολύ κουμπωμένη και ξαφνικά πάει στο Survivor. Δικαίωμά της. Είναι υπεύθυνη γι’ αυτό που έκανε. Είτε το μετάνιωσε είτε όχι, εκείνη πήρε την απόφαση, δεν την πίεσε κανένας υποθέτω», είπε αρχικά ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Όσο για το αν πιστεύει πως ο πατέρας της Ανθής Σαλαγκούδη επηρέασε τις ψηφοφορίες του Survivor, ο Ηλίας Μαμαλάκης αναφέρει: «Θα κάτσει τώρα ένας πρώην υπουργός να παίρνει τηλέφωνο και να λέει κρατήστε την; Μου φαίνονται υπερβολικά όλα αυτά τα πράγματα».

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Aνθή Σαλαγκούδη: "Δεν ξέρω τι φαινόταν έξω αλλά στην αρχή ειδικά προσπαθούσα"

Η Ανθή Σαλαγκούδη μετά το χθεσινό της πέρασμα από την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, επισκέφθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής το πλατό του Love it και μίλησε για το Survivor και για όσα δεν είδαμε

"Όταν επέστρεψα στην Ελλάδα, άνοιξα το κινητό μου, μίλησα με τους δικούς μου ανθρώπους και κατάλαβα λίγο τι γινόταν. Με στεναχώρησαν, και γενικά ένα κομμάτι που έχει να κάνει πολύ με την οικογένειά μου, αλλά από εκεί και πέρα εγώ κράτησα την εμπειρία μου από τον Άγιο Δομίνικο. Ήμουν τρομαγμένη για πράγματα που μπορεί να έχουν ακουστεί. Όταν πήγα στο Survivor ήξερα ότι παίρνω ένα ρίσκο γιατί ήμουν ένας κόντρα ρόλος. Κι εμένα όταν μου έκαναν την πρόταση απόρησα πραγματικά. Έχω πει πολλές φορές ότι δεν έχω σχέση με το αθλητικό κομμάτι.

Εγώ απλά ήμουν ένα παιδί που δεν είχα δει, δεν είχα παρακολουθήσει Survivor. Ο Τζέιμς ας πούμε που τον ανέφερες ότι είναι ένας άνθρωπος που έχει στρατηγική γιατί έχει δει πολύ Survivor αλλά είναι κι ένας πολύ ικανός παίκτης. Η πείνα και οι κακουχίες για μένα ήταν το πιο δύσκολο κομμάτι και θεωρώ ότι ανταπεξήλθα μια χαρά. Δεν ξέρω τι φαινόταν έξω αλλά στην αρχή ειδικά προσπαθούσα απλά από ένα σημείο και μετά η ψυχολογία μου ήταν πεσμένη.