Survivor 4: Ιγκουάνα - ρινόκερος εμφανίστηκε στις παραλίες των παικτών σκορπώντας πανικό

Η φωτογραφία του Γιώργου Λιανού

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Survivor 4: Ιγκουάνα - ρινόκερος εμφανίστηκε στις παραλίες των παικτών σκορπώντας πανικό

Τον τρόμο σκόρπισε στο Survivor και στις παραλίες των παικτών ένα γιγαντιαίο ιγκουάνα - ρινόκερος και ο Γιώργος Λιανός το φωτογράφισε αφήνοντας του πάντες άφωνους.

«Πρόκειται για έναν ρινόκερο ιγκουάνα (cyclura cornuta). Ένα γιγάντιο είδος ιγκουάνα υπό εξαφάνιση που συναντάται στα νησιά της Ισπανιόλας, όπου ανήκει και ο Άγιος Δομίνικος»!

Και πρόσθεσε ότι το ιγκουάνα έγινε αντιληπτό από security της παραγωγής και ο Γιώργος όταν το είδε, ενθουσιάστηκε και… το τράβηξε βίντεο την ώρα που ήταν κοντά στις καλύβες των παικτών! Μην ξεχνάτε πως σας έχουμε ένα πολύ δυνατό spoiler!

Δείτε τη φωτογραφία του Γιώργου Λιανού

ιγκουάνα ρινοκερος survivor

Survivor 4 trailer (14/3): Οι Κόκκινοι απομόνωσαν τον Ντάφι - «Δεν μου μιλάει κανένας»

Το Survivor 4 επιστρέφει αύριο (14/3) με ένα νέο εκρηκτικό επεισόδιο, και όπως βλέπουμε στο trailer που κυκλοφόρησε, ο Τριαντάφυλλος βρίσκεται σε πολύ άσχημη θέση αφού όπως λέει τον έχει απομονώσει ολόκληρη η ομάδα και δεν του μιλάει σχεδόν κανείς.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο συμβούλιο και τις κατηγορίες που ακούστηκαν από τον Κόρο και τον Ασημακόπουλο, ο Ντάφι απομακρύνθηκε από όλους και από εκεί που αποτελούσε ένα από τα ηγετικά μέλη της κόκκινης ομάδας έχει μείνει μόνος του και η ψυχολογία του έχει πέσει πολύ.

Όπως λέει μάλιστα ο ίδιος περνάει αρκετές ώρες της μέρας μόνος του, μιλώντας σε πέτρες αφού κανένας συμπαίκτης τους δεν βρίσκεται στο πλευρό του.

Λίγο αργότερα, μόλις οι παίκτες φτάνουν στον αγώνα επάθλου, ο Πάνος Καλίδης βρίσκει την ευκαιρία να ανακοινώσεις ενώπιων του Γιώργου Λιανού την οικειοθελή αποχώρησή του από το παιχνίδι. Οι εξελίξεις στην Μπλε ομάδα σε συνδυασμό με τις κακές επιδόσεις του, οδήγησαν τον τραγουδιστή να φύγει από το ριάλιτι όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει.

Σύσσωμη η Μπλε ομάδα δείχνει να είναι σοκαρισμένη με την εξέλιξη αυτή ενώ πολύ άσχημα το παίρνουν και ορισμένα μέλη της Κόκκινης ομάδας, μιας και Πάνος Καλίδης αποτελεί έναν από τους πιο "κλασικούς" παίκτες του νέου κύκλου του Survivor 4.