Survivor 4: Γι΄αυτό τον λόγο αποχώρησε ο Πάνος Καλίδης

Μία στιγμή ήταν αρκετή για να τον κάνει να πάρει την απόφαση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Γι΄αυτό τον λόγο αποχώρησε ο Πάνος Καλίδης

Ήδη από εχθές σας ενημερώσαμε πως ο Πάνος Καλίδης πήρε την απόφαση να αποχωρήσει οριστικά από το Survivor 4. Μάλιστα, ο τραγουδιστής θα ανακοινώσει την οικειοθελή αποχώρησή του σήμερα κιόλας όπως είδαμε στο trailer που έχει κυκλοφορήσει.

Το πρωί της Κυριακής, ο Κωνσταντίνος Βασάλος στο Έλα Χαμογέλα, αναφέρθηκε στην αποχώρηση του Πάνου Καλίδη και εξήγησε τον λόγο για τον οποίο οδηγήθηκε στην οικειοθελή αποχώρηση από το Survivor.

Ο λόγος για τον οποίο αποχώρησε ο Πάνος Καλίδης από το Survivor 4

Στο επεισόδιο της Τετάρτης, οι Μπλε αποφάσισαν να κάνουν ένα τέχνασμα προκειμένου να κερδίσουν το έπαθλο φαγητού και επικοινωνίας και έτσι έβαλαν τον Πάνο Καλίδη να πει πως δεν μπορεί να παίξει γιατί πονάει το πόδι του.

Survivor 4 Πάνος Καλίδης

Η κίνησή του αυτή ήταν αρκετή για να κάνει τόσο τους Κόκκινους όσο και ορισμένα μέλη των Μπλε να εξαγριωθούν με τη στάση του Πάνου και της παρέας του.

Έτσι, ο Πάνος Καλίδης μετά από τα αρνητικά σχόλια που άκουσε και δεδομένης της κόντρας που είχε ήδη δημιουργηθεί εις βάρος του στους Μπλε, αποφάσισε να φύγει από το παιχνίδι.

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Η αποχώρηση του Πάνου Καλίδη στέλνει τον Τριαντάφυλλο στη μπλε ομάδα;

Πριν από λίγο σας ενημερώσαμε πως ο Πάνος Καλίδης αποχώρησε από το Survivor 4 οικειοθελώς και οι εξελίξεις φαίνεται πως από εκείνη τη στιγμή «τρέχουν» με μεγάλη ταχύτητα μιας και η παραγωγή εξετάζει το ενδεχόμενο του να πάει στους Μπλε ο Τριαντάφυλλος.

Οι άνθρωποι της παραγωγής δεν θέλουν ούτε να συζητάνε το ενδεχόμενο να φεύγουν παίκτες οικειοθελώς διότι όλο το ριάλιτι πάει... πίσω, αφού θα ξεμείνει από παίκτες πολύ νωρίτερα από ότι είναι προγραμματισμένο να τελειώσει το Survivor!

Παρά τις πιέσεις της λοιπόν στον Πάνο Καλίδη, ο τραγουδιστής αποφάσισε να φύγει καθώς πιέστηκε αρκετά και δεν μπόρεσε να αντέξει τις εξελίξεις στην παραλία του.

Survivor Τριαντάφυλλος

Έτσι, όπως όλα δείχνουν μετά την αποχώρηση του Καλίδη, η παραγωγή μέσω του Γιώργου Λιανού θα μπορεί να κάνει μια ψηφοφορία στη κόκκινη ομάδα ώστε να στείλουν έναν παίκτη στη μπλε ομάδα! Και φυσικά οι κόκκινοι θα στείλουν τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος πλέον δεν μιλάει με κανέναν συμπαίκτη του στην ομάδα... διαβάστε τη συνέχεια για την μετακίνηση του Ντάφι στους Μπλε στο Athensmagazine.gr