Survivor 4: Αποκάλυψη σοκ για τον Γιώργο Ασημακόπουλο - "Τόσο καιρό δεν μιλάω!"

"Όταν εσύ Ασημακόπουλε πριν μπεις στο παιχνίδι έστελνες σε μένα για στήριξη με χρηματική αμοιβή ήταν καλά ε;"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Αποκάλυψη σοκ για τον Γιώργο Ασημακόπουλο -

Μετά το χθεσινό επεισόδιο του Survivor και τις απίστευτες συμπεριφορές του Ασημακόπουλου και του Κόρο κατά του Ντάφυ, εκτός από το twitter που ξεσηκώθηκε σα να μην υπάρχει αύριο, πριν θέση για πρώτη φορά και η περσόνα του instagram, Soula Glamorous, αποκαλύπτοντας μια πραγματική... βόμβα!

Πιο συγκεκριμένα, η Soula Glamorous αποκάλυψε για πρώτη φορά την πρόταση του παίκτη της κόκκινης ομάδας να τον στηρίζει κατά τη διάρκεια του Survivor με αντάλλαγμα ένα χρηματικό ποσό. Η διαδικτυακή περσόνα, ωστόσο, του το αρνήθηκε.

Η ανάρτηση της Soulas για τον Γιώργο Ασημακόπουλο και το περιστατικό πριν το Survivor

“Τόσο καιρό δεν μιλάω γιατί είμαι ανώτερο άτομο και δεν δίνω σημασία, αλλά θα τα πω! Όταν εσύ Ασημακόπουλε πριν μπεις έστελνες για στήριξη σε μένα για το παιχνίδι πριν μπεις και με χρηματική αμοιβή κιόλας, καλά ήταν; Όταν αρνήθηκα όμως αμέσως είπες μη πεις κάτι, λέγε ότι θες. Άσχετα αν σε είχα κάνει unfollow δύο χρόνια πριν επειδή έλεγες ότι έχεις την Σούλα σε εταιρίες και κόσμο και ότι ανήκεις στα Κεντρικά Σούλα, που ούτε απ’ έξω δεν πέρασες…”.

Survivor 4

Survivor 4 Ασημακόπουλος

Survivor 4 Τριαντάφυλλος

Να τονίσουμε, για όσους δεν το γνωρίζουν, πως η Soula Glamorous έχει έναν από τους πιο δυνατούς λογαριασμούς στο instagram αφού σήμερα μετράει γύρω στους 396 χιλιάδες followers!

Η αποχώρηση του Πάνου Καλίδη στέλνει τον Τριαντάφυλλο στη μπλε ομάδα;

Οι άνθρωποι της παραγωγής δεν θέλουν ούτε να συζητάνε το ενδεχόμενο να φεύγουν παίκτες οικειοθελώς διότι όλο το ριάλιτι πάει... πίσω, αφού θα ξεμείνει από παίκτες πολύ νωρίτερα από ότι είναι προγραμματισμένο να τελειώσει το Survivor!

Παρά τις πιέσεις της λοιπόν στον Πάνο Καλίδη, ο τραγουδιστής αποφάσισε να φύγει καθώς πιέστηκε αρκετά και δεν μπόρεσε να αντέξει τις εξελίξεις στην παραλία του.

Survivor Τριαντάφυλλος

Έτσι, όπως όλα δείχνουν μετά την αποχώρηση του Καλίδη, η παραγωγή μέσω του Γιώργου Λιανού θα μπορεί να κάνει μια ψηφοφορία στη κόκκινη ομάδα ώστε να στείλουν έναν παίκτη στη μπλε ομάδα! Και φυσικά οι κόκκινοι θα στείλουν τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος πλέον δεν μιλάει με κανέναν συμπαίκτη του στην ομάδα... διαβάστε τη συνέχεια για την μετακίνηση του Ντάφι στους Μπλε στο Athensmagazine.gr