Survivor 4 - Σαλαγκούδη: «Στεναχωρήθηκα με τις δηλώσεις του Περικλή»

«Ο Γιώργος Λιάγκας ήταν πολύ υποστηρικτικός και μου είπε να το ρισκάρω και να πάω».

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - Σαλαγκούδη: «Στεναχωρήθηκα με τις δηλώσεις του Περικλή»

Το πρωί της Δευτέρας, η Ανθή Σαλαγκούδη μίλησε στην εκπομπή Πρωινό και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στο Survivor 4 καθώς και για τη σχέση της με τον Περικλή Κονδυλάτο, ειδικά μετά τις αναρτήσεις που έχει κάνει για εκείνη.

Η Ανθή Σαλαγκούδη, μπορεί στη συνέντευξή της με τον Νίκο Μουτσινά να κράτησε μία ουδέτερη θέση ωστόσο στις νέες δηλώσεις της αναφέρθηκε στον Περικλή και είπε πως δεν τον ακολουθεί στο Instagram.

Survivor Σαλαγκούδη

Οι δηλώσεις της Ανθής Σαλαγκούδη στο Πρωινό

«Είχα στεναχωρηθεί πάρα πολύ για κάποια πράγματα που ακούστηκαν για την οικογένεια μου. Για εμένα είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό και ιερό, οπότε εκεί ήταν η στιγμή που ζορίστηκα περισσότερο. Δεν ήθελα οι άνθρωποι μου έξω να ακούνε κάποια πράγματα και να στεναχωρηθούν… Όταν βλέπω αυτό που έκαναν στον Τριαντάφυλλο που έφαγαν όλοι και εκείνος όχι δεν μου άρεσε καθόλου.

Στεναχωρήθηκα δεν περίμενα από την αρχή κάποιες δηλώσεις που είχε κάνει ο Περικλής και που συνεχίζει, αλλά από εκεί και πέρα ο κύκλος έχει κλείσει για εμένα. Δεν μπορώ να σχολιάσω αυτά που λέει ο Περικλής και την κάθε ανάρτηση που κάνει στο Instagram. Προσωπικά δεν ακολουθούμαστε κιόλας οπότε δεν μπορώ να έχω άποψη.

Ο Γιώργος ήταν πολύ υποστηρικτικός και μου είπε να το ρισκάρω και να πάω», είπε χαρακτηριστικά η Ανθή Σαλαγκούδη.

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Ανθή Σαλαγκούδη: Θα παρουσιάσει το «Αγρότης μόνος ψάχνει» στον ΣΚΑΪ;

Η Ανθή Σαλαγκούδη μπορεί να έχει αποχωρήσει εδώ και λίγο καιρό από το Survivor, αλλά παραμένει ένα «καυτό» όνομα του ριάλιτι επιβίωσης, με την ίδια μάλιστα να μην αποκλείεται να συνεχίσει τηλεοπτικά στον ΣΚΑΪ με το «Αγρότης μόνος ψάχνει».

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια έχει αρχίσει τις τελευταίες μέρες να μοιράζεται στα Μέσα Ενημέρωσης την εμπειρία της από το παιχνίδι, ενώ έχει αναφερθεί και στο τηλεοπτικό της μέλλον, χωρίς ωστόσο να πληροφορήσει για κάποιο συγκεκριμένο πρότζεκτ, τονίζοντας πως ιδανική της επιλογή θα ήταν μια εκπομπή infotainment.

Ανθή Σαλαγκούδη Αγρότης Μόνος Ψάχνει

Τα σενάρια για το Αγρότης Μόνος Ψάχνει και την Ανθή Σαλαγκούδη μετά το Survivor

Ήταν γνωστό, όμως, ότι η συμφωνία με το κανάλι του Φαλήρου, που αφορούσε τη συμμετοχή της στο Survivor, είχε σχέση και με πιθανή ανάληψη τηλεοπτικού προγράμματος στο μέλλον αν και την είδηση αυτή διέψευσε ο ΣΚΑΪ. Αυτό δεν αποκλείεται να συμβεί, όπως αποκαλύπτουν η εκπομπή «Ευτυχείτε» και η Ελένη Πολυκάρπου, σύντομα με την εκπομπή «Αγρότης μόνος ψάχνει», που επανέρχεται στις οθόνες μας και οι αιτήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει.

Η Ανθή Σαλαγκούδη, όπως αναφέρεται, θα έχει ραντεβού με τους ιθύνοντες του σταθμού στις επόμενες δύο εβδομάδες, αλλά έχει και αντίπαλο. Συγκεκριμένα, υποψήφιες για τη θέση της παρουσιάστριας είναι η ίδια και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία επιθυμεί τη δική της τηλεοπτική επιστροφή, μετά τη συμμετοχή στο J2US. Είχε αναφερθεί, μάλιστα, ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα αναλάμβανε μια εκπομπή στη βραδινή ζώνη και ίσως αυτή να αφορά το ριάλιτι του… αγροτικού έρωτα.