Αγρότης Μόνος Ψάχνει: Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer στον ΣΚΑΙ

Άνοιξαν οι συμμετοχές

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Αγρότης Μόνος Ψάχνει: Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer στον ΣΚΑΙ

Κυκλοφόρησε στις οθόνες μας το πρώτο trailer του ριάλιτι Αγρότης Μόνος Ψάχνει στον ΣΚΑΙ και μας πληροφορεί πως άνοιξαν οι συμμετοχές.

Στο πρώτο τρέιλερ που κυκλοφόρησε βλέπουμε να καλούνται, αγρότες, κτηνοτρόφοι ψαράδες να δηλώσουν συμμετοχές προκειμένου να βρουν τον πραγματικό έρωτα και τη γυναίκα για την οποία θα είναι οι μοναδικοί.

Θυμίζουμε πως στο κανάλι θα ξεκινήσει ακόμα μια ψυχαγωγική εκπομπή.

Δείτε το trailer του Αγρότης Μόνος Ψάχνει

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Θα παρουσιάσει το «Αγρότης μόνος ψάχνει»;

Το μεσημέρι της Κυριακής, η εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» αποκάλυψε το τηλεοπτικό μέλλον της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου αλλά και την επιστροφή της σε ένα νέο πρότζεκτ.

Η καλλονή παρουσιάστρια μπορεί να απέχει πολύ καιρό από τον χώρο της τηλεόρασης, όμως η ίδια πριν μερικές μέρες δημοσίευσε ένα βίντεο μέσω του οποίου γνωστοποιεί την επιστροφή της.

Ωστόσο, ο Χάρης Λεμπιδάκης μέσα από την μεσημεριανή εκπομπή αποκάλυψε πως δεν της έχει γίνει ακόμα κάποια πρόταση για να παρουσιάσει εκπομπή.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Δεν γνωρίζω να υπάρχει κάποια πρόταση στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ούτε για εκπομπή, ούτε για κανάλι. Δύο πράγματα έχει μάθει να κάνει η Κωνσταντίνα πρωινό και το My Style Rocks, το My Style Rocks δεν θα γίνει του χρόνου και δεν ξέρω ποιο κανάλι θα την χρησιμοποιούσε για πρωινό».

Αμέσως μετά όμως, πήρε τον λόγο ο Κώστας Τσουρός και αποκάλυψε τις δικές του πληροφορίες, οι οποίες θέλουν την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να συζητάει για το project «Αγρότης μόνος ψάχνει», στον ΣΚΑΙ.

Παρουσιαστής του ΣΚΑΪ «αδειάζει» την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - «Δε θα μπορούσα να συνεργαστώ μαζί της»

Ένας από τους παρουσιαστές του ΣΚΑΪ βρέθηκε σήμερα στην εκπομπή Love it και δε δίστασε να «αδειάσει» την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ξεκαθαρίζοντας πως είναι σίγουρος ότι δε θα μπορούσε να συνεργαστεί μαζί της.

Ο λόγος για τον Θανάση Αναγνωστόπουλο ο οποίος μίλησε για τη συνεργασία του με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου στο Dot ενώ αναφέρθηκε και στα όσα έχει βιώσει μέσα στα χρόνια στην ελληνική τηλεόραση.

«Δε θα μπορούσα ποτέ να συνεργαστώ με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου», υπογράμμισε, ενώ μίλησε και για τις πολλές ανασφάλειες που ένιωθε παλιότερα.

«Έχω ακούσει και χοντράδες και ψέματα κατά τη διάρκεια συνέντευξης που γνωρίζω ποια είναι η αλήθεια. Νιώθω άβολα εκείνη την ώρα…», αποκάλυψε στη συνέχεια.