Survivor 4: Άγριος καυγάς μεταξύ Κόρο και Μαριανθής - «Έχεις πει τόσες φορές ψέματα μέσα στα μούτρα μου!»

«Τέλειωσες για εμένα!»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Άγριος καυγάς μεταξύ Κόρο και Μαριανθής - «Έχεις πει τόσες φορές ψέματα μέσα στα μούτρα μου!»

Ο κακός χαμός έγινε με το που ξεκίνησε το σημερινό επεισόδιο του Survivor, με τον Κόρο να επιτίθεται άσχημα στην Μαριάνθη.

Μετά τα χθεσινά ανεπίτρεπτα σκηνικά μεταξύ αυτού και του Τριαντάφυλλου, ο Κόρο αυτήν την φορά τα έβαλε και με την Μαριάνθη. Αφορμή στάθηκε το ψέμα της ίδιας, η οποία ενώ βρήκε φαγητό στην ζούγκλα, δεν το παραδέχτηκε χθες, ενώ σήμερα αποκάλυψε όλη την αλήθεια.

Survivor 4 καυγάς μεταξύ Κόρο και Μαριανθής

Η ίδια κατηγόρησε την ομάδα της πως αναγκάστηκε να πει ψέματα γιατί δέχτηκε μια μαζική επίθεση, όμως η δικαιολογία αυτή δεν ήταν αρκετή για τον Κόρο, ο οποίος τόνισε πως έχει πει σε όλους τόσες φόρες ψέματα και πως τέλειωσε για εκείνον!

Survivor 4 - Ασημίνα Ιγγλέζου: «Κόρο είσαι η ντροπή του άντρα»

Η Ασημίνα Ιγγλέζου από την μέρα που αποχώρησε από το Survivor 4, ξεκίνησε να είναι πολύ ενεργή στα social media. Έτσι κάθε βράδυ σχολιάζει τις εξελίξεις στα επεισόδια του ριάλιτι, κάτι που έκανε και χθες το βράδυ με αφορμή την επίθεση των Κόκκινων στον Τριαντάφυλλο.

H Ασημίνα είχε εξηγήσει πως δεν ήθελε να πάει στην Κόκκινη ομάδα καθώς θα έβρισκε εκεί τα μέλη των Μαχητών με τα οποία δεν τα πήγαινε καλά. Ανάμεσα σε αυτά και ο Κόρο με τον Ασημακόπουλο, οι οποίοι πρωταγωνίστησαν στην κόντρα με τον Ντάφι.

Έτσι, η Ασημίνα θέλησε να τους «αδειάσει» με μία ανάρτησή της στην οποία μάλιστα χαρακτήρισε τον Κόρο «ντροπή του άντρα».

«Κορο όταν ο Νταφ κ εγώ είχαμε βρει κάτι έξτρα ερχόσουν πρώτος να προμηθευτείς κ φυσικά εμείς μοιράζαμε σε όλη την ομάδα. Κορο είσαι η ντροπή του άντρα», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.

Ασημίνα Ιγγλέζου Κόρο