Survivor 4 - Φίλος Μπάρτζη: «Η Άννα Μαρία είναι στα γούστα του»

«Αν ήταν κοπέλα μου δεν θα μου άρεσε»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 - Φίλος Μπάρτζη: «Η Άννα Μαρία είναι στα γούστα του»

Οικογενειακός φίλος του Νίκου Μπάρτζη, μίλησε στο Πρωινό για την σχέση που έχει αναπτύξει ο παίκτης της Μπλε ομάδας και η Άννα Μαρία Βέλλη στο Survivor 4, με πολλούς να λένε πως μάλλον υπάρχει κάτι ερωτικό στην ατμόσφαιρα ανάμεσα τους.

Όπως δήλωσε στον αέρα της εκπομπής, ναι μεν η Άννα Μαρία είναι στα γούστα του, ωστόσο δεν μπορούν να ξέρουν τι συμβαίνει από το 1 λεπτό που δείχνουν στην τηλεόραση, αναφερόμενος στο πλάνο που τους δείχνει να κοιμούνται πρόσωπο με πρόσωπο.

«Ο Νίκος δεν έχει κορίτσι. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι από αυτά που βλέπουμε», είπε αρχικά, ενώ συνέχεια «Δεν πάει να πει πως με όποιον είμαστε φίλος έχουμε και σχέση. Αλλιώς θα ήμουν ο Σπαλιάρας της Κορινθίας». Λέγοντας μάλιστα, πως η δημοσιογράφος είναι στα γούστα του. Επίσης σχολίασε και τις δηλώσεις του Κρις.

"Η πρώην του Νίκου πριν το Survivor 4 ήταν ψηλή, λεπτή, μελαχρινή, αδύνατη"

Ενώ το πρωί της προηγούμενης Παρασκευής ο κολλητός του αγρότη, Θοδωρής Παλιός, μίλησε στον αέρα του Ευτυχείτε και ξεκαθάρισε τα πράγματα.

"Βιώνει κάποιες δύσκολες καταστάσεις, έχει στηρίγματα όπως είναι η Άννα Μαρία, τον βοηθάει σε πολλά πράγματα κι εκείνος το ίδιο αλλά δεν βλέπω κάτι, είναι φιλικό, μόνο αυτό. Ο Νίκος δεν έχει κοπέλα. Η προηγούμενη του ήταν μελαχρινή, αδύνατη, ψηλή. Βλέπω την μεταχείριση του Νίκου σε όλο το κομμάτι και δεν σχετίζεται με κάτι που θα μπορούσε να αφορά σχέση.", είπε μεταξύ άλλων ο καλός του φίλος.