Survivor 4: Η πρώτη ανάρτηση του Πάνου Καλίδη

Το βίντεο που δημοσίευσε από τον Άγιο Δομίνικο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Η πρώτη ανάρτηση του Πάνου Καλίδη

Ο Πάνος Καλίδης έχει αποχωρήσει εδώ και μερικές μέρες από το Survivor και πριν μερικά λεπτά έκανε την εμφάνιση του και στο instagram.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής αποχώρησε οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης, μετά από μια πολύ συγκινητική ανακοίνωση στους συμπαίκτες του.

Σήμερα το πρωί συνδέθηκε στην εκπομπή Love It, μιλώντας για την απόφαση του αλλά και την όλη του εμπειρία από το Survivor.

Πριν λίγη ώρα, ο ίδιος επέστρεψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα στο Instagram, δημοσιεύοντας ένα βίντεο. Ο Πάνος ευχαρίστησε τον κόσμο για τα άπειρα μηνύματα του και ενημέρωσε πως βρίσκεται ακόμα στον Άγιο Δομίνικο.

Survivor 4 - Σύζυγος Καλίδη: «Ήξερα ότι θα φύγει! Έκλαιγα πολύ όταν το ανακοίνωσε»

Η σύζυγος του Πάνου Καλίδη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε για την απόφαση του να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor 4, έπειτα από περίπου 3 μήνες στον Άγιο Δομίνικο.

Όπως η ίδια δήλωσε, ήξερε ότι θα φύγει από μόνος του λόγω των δύσκολων συνθηκών διαβίωσης που επικρατούν στο ριάλιτι, αλλά και της ίντριγκας. Ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει επικοινωνήσει μαζί του.

Επίσης, αποκάλυψε πως την ώρα που ανακοίνωνε πως αποχωρεί από το παιχνίδι ξέσπασε σε κλάματα, ενώ τα παιδιά τους χάρηκαν πολύ που θα γυρίσει πίσω στην Ελλάδα και στο σπίτι ο μπαμπάς τους.

Μάλιστα, η Λεάννα Μάρκογλου σχολίασε και το γεγονός πως ο Τριαντάφυλλος δέχεται επιθέσεις από την Κόκκινη ομάδα και δεν του δίνουν να φάει από τα ψάρια που πιάνουν.

«Είμαι έξαλλη με αυτό που συμβαίνει με τον Τριαντάφυλλο. Δεν έχει να κάνει με το ποιος είναι, αλλά έχει να κάνει με ανθρωπιά. Έχω στενοχωρηθεί πάρα πολύ», ανέφερε.