Survivor 4: Το Πάσχα θα αγωνιστούν για αρνί, αυγά κόκκινα, τσουρέκι και μπύρες

Το παιχνίδι παίρνει γενικά παράταση δυο εβδομάδων

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Το Πάσχα θα αγωνιστούν για αρνί, αυγά κόκκινα, τσουρέκι και μπύρες

Της αποκαλύψεως κύριες και κύριοι σήμερα Παρασκευή για το Survivor. Αφού στην εκπομπή Ευτυχείτε βγήκε και μίλησε ο κολλητός του Τριαντάφυλλου, Δημήτρης Βραχάμης και αποκάλυψε πράγματα για την συμφωνία του τραγουδιστή με την παραγωγή, αμέσως μετά εμφανίστηκε η δημοσιογράφος Έλενα Πολυκάρπου και ανακοίνωσε κάποιες αλλαγές εν όψη... Πάσχα.

Οι διαφοροποιήσεις που θα δούμε στο Survivor

"Επειδή όπως ξέρετε και καταλαβαίνετε και το βλέπει και όλη η Ελλάδα, το Survivor σκίζει, πάει πάρα πολύ καλά οπότε έμαθα πριν λίγο πως θα έχουμε παράταση δύο εβδομάδων.

Το Πάσχα θα αγωνιστούν για αρνί, αυγά κόκκινα, τσουρέκια, μπυρίτσα, θα είναι ένα κανονικό γλέντι.", είπε μεταξύ άλλων η δημοσιογράφος.

Οι αλλαγές της παραγωγής

Φέτος δύο πράγματα έχουν συντελέσει ώστε να έχουμε τόσες πολλές οικειοθελείς αποχωρήσεις στο Survivor. Πρώτον ότι είναι το πιο απαιτητικό από τα 4 που έχουν υπάρξει και δεύτερον ότι η παραγωγή δεν έκανε σωστή επιλογή παικτών και κυρίως Διάσημων αφού από την αρχική κόκκινη ομάδα είναι οι περισσότεροι που έχουν αποχωρήσει οικειοθελώς!

Οι οικειοθελείς αποχωρήσεις είναι κάτι που έχει προβληματίσει έντονα τη παραγωγή και ψάχνει τρόπους για να μην υπάρξει άλλη! Ήδη το ριάλιτι πάει πίσω από το αρχικό πλάνο που ήταν να τραβήξει το Survivor μέχρι τα μέσα του καλοκαιριού, αυτό δεν μπορεί να συμβεί με το υπάρχον υλικό! Έτσι αρχίζουν σιγά σιγά να μπαίνουν παλιοί παίκτες, με πρώτο τον Κρις Σταμούλη.

Πάμε τώρα στο πλάνο της παραγωγής! Οι περισσότερες αποχωρήσεις ήταν από αδυναμία και έλλειψη φαγητού. Με εξαίρεση την Σοφία Μαργαρίτη δεν αποχώρησε άλλος παίκτης από τραυματισμό! Οπότε η παραγωγή κοιτάει πως θα ελαττώσει τις αποχωρήσεις!

Πως θα γίνει αυτό; Ενισχύοντας... διαβάστε τη συνέχεια στο Athensmagazine.gr