Survivor 4 - Κρις: «Με ενδιαφέρει η ηθοποιία! Μακάρι να μου προτεινόταν ο ρόλος του Τζέιμς Μποντ»

«Θα έμπαινα ξανά στο παιχνίδι, χωρίς δεύτερη σκέψη»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 - Κρις: «Με ενδιαφέρει η ηθοποιία! Μακάρι να μου προτεινόταν ο ρόλος του Τζέιμς Μποντ»

O Κρις Σταμούλης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Έλα χαμογέλα και αποκάλυψε τα σχέδιά του τώρα που βρίσκεται εκτός Survivor 4 και μακριά από τον Άγιο Δομίνικο. Όπως λοιπόν αποκάλυψε, θα ήθελε να ασχοληθεί με την υποκριτική.

Αρχικά όμως σχολίασε την αποχώρηση του Γιώργου Κοψιδά και την ομιλία του που έφερε αντιδράσεις. «Ο Κοψιδάς δεν πρέπει να στρέφεται ενάντια σε ένα reality, όταν συμμετέχεις σε αυτό». Και πρόσθεσε: «Ο Τζέιμς έχει χάσει τη θέση του αρχηγού αλλά αγωνιστικά παραμένει πολύ δυνατός».

Όσον αφορά τα νέα του επαγγελματικά σχέδια, ανέφερε: «Με ενδιαφέρει η ηθοποιία αλλά ακόμα δεν ξέρω σε τι είδος θέλω να παίξω... Μακάρι να μου προτεινόταν ο ρόλος του Τζέιμς Μποντ. Θα ήθελα να παίξω σε ταινίες δράσης».

Survivor 4 - Κρις: «Ο Τζέιμς είναι πολύ έξυπνος και αγωνιστικά top»

Ο πρώην Survivor παίκτης, Κρις Σταμούλης το μεσημέρι της Παρασκευής βρέθηκε στον καναπέ του Love it κι αφού για πρώτη φορά έλυσε την απορία όλων: που πήγαν με τον Αλέξη όταν έφυγαν από την καλύβα, σχολίασε τους συμπαίκτες του.

"Εγώ τον Τζέιμς στην αρχή τον συμπαθούσα πολύ, κάναμε παρέα, είναι πολύ έξυπνο παιδί, αγωνιστικά είναι τοπ. Αντικειμενικά είναι ο καλύτερος της Μπλε ομάδας. Επειδή ήταν καλός, στις μεταξύ μας συζητήσεις για τα ματσαρίσματα τον βάζαμε να παίρνει τους καλούς παίκτες των Κόκκινων. Σίγουρα έχει στρατηγική γιατί θέλει να πάει μπροστά στο παιχνίδι.

Εμείς ήρθαμε σε αντιπαράθεση γιατί είχαμε διαφορετικά συμφέροντα, μαλώσαμε για κάποια συγκεκριμένα πράγματα. Αρχίσαμε να σπάμε όταν είχα βγει πρώτη φορά υποψήφιος και δεν με στήριξαν. Πολλά πράγματα που κάνουμε εκεί δεν καταλαβαίνουμε τι αντίκτυπο έχουν.", είπε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος.