Πρωινό: Αποκάλυψαν on air το ψέμα του Τριαντάφυλλου για τον Κοψιδά στο Survivor 4

Δεν ειπώθηκε ποτέ το «παίξαμε και χάσαμε» αλλά....

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πρωινό: Αποκάλυψαν on air το ψέμα του Τριαντάφυλλου για τον Κοψιδά στο Survivor 4

Η αποχώρηση του Γιώργου Κοψιδά έφερε περισσότερες εντάσεις από πριν στην παραλία της Κόκκινης ομάδας στο Survivor 4. Με τον Τριαντάφυλλος μάλιστα, να λέει.... ψέματα για τον συμπαίκτη του.

Ο Τριαντάφυλλος συγκεκριμένα, υποστήριξε στις δηλώσεις του μπροστά στην κάμερα, πως φεύγοντας είπε στον Ηλία Μπόγδανο «παίξαμε και χάσαμε». Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν ισχύει και την αποκάλυψη έκανε το Πρωινό.

Σύμφωνα με τα πλάνα που πρόβαλλαν, η ατάκα που είπε στον Ηλία Μπόγδανο ήταν: «κουράγιο και δύναμη».

Survivor 4 - Κοψιδάς: "Ο Τριαντάφυλλος ψοφάει για κουτσομπολιό, ίντριγκα και τσακωμό"

Για πρώτη φορά ο Γιώργος Κοψιδάς, λίγο μετά την αποχώρησή του από το Survivor, αποκαλύπτει τι πραγματικά συνέβη και ο Κόρο έχει αυτή την συμπεριφορά απέναντι στον Τριαντάφυλλο!

Να σημειωθεί πως ο Γιώργος Κοψιδάς βασανίστηκε πολύ για να γυρίσει από Άγιο Δομίνικο - Ελλάδα γιατί του έτυχε κάτι... εντελώς απίστευτο!

«Όταν αποχώρησα ήμουν σε σοκ. Δεν το περίμενα ούτε εγώ και κανείς από την ομάδα. Ο Τριαντάφυλλος έχει πέσει σε πολλά ατοπήματα, λέει πολλά ψέματα. Επειδή είχε αισθανθεί ότι θα είναι υποψήφιος, τριγυρνούσε και προσπαθούσε να ακούσει τι γίνεται. Ο Κόρο είπε ότι οι πιο αδύναμοι παίκτες είναι ο Τριαντάφυλλος και ο Κώστας. Ο Κώστας προσφέρει στην καλύβα, ο Τριαντάφυλλος λιάζεται όλη μέρα. Ο Τριαντάφυλλος έχει την άποψη πως όταν κάτι δεν έχει καταγραφεί στην κάμερα, δεν έχει υπάρξει. Έθεσα τον εαυτό μου υποψήφιο για να φύγει ο Τριαντάφυλλος. Πρεσβεύω τη χαρά, την ομόνοια και την αγάπη. Ο Τριαντάφυλλος ψοφάει για κουτσομπολιό, ίντριγκα και τσακωμό. Έδωσα την ευκαιρία στο κοινό να δείξει τι θέλει να βλέπει», είπε αρχικά ο Γιώργος Κοψιδάς.

Survivor 4 Γιώργος Κοψιδάς instagram

Ο Γιώργος Κοψιδάς πρόσθεσε στη συνέχεια: «Ο Κόρο δεν ξύπνησε μια μέρα και είπε δεν θα δώσω φαγητό σε κάποιους. Έγινε ένα περιστατικό και ο Τριαντάφυλλος είπε ότι δεν συμμετείχε σε αυτό επειδή δεν είναι καταγεγραμμένο σε καμία κάμερα. Επειδή ένιωθε τύψεις που δεν κάλυψε τους άλλους δύο, τους είπε ότι όταν βγούμε θα σας δώσω από 2.000 ευρώ. Ο Ασημακόπουλος, ο Κόρο και ο Τριαντάφυλλος βρήκαν φαγητό και ο Τριαντάφυλλος έβγαλε την ουρά του απ’ έξω. Όταν τους έπιασαν δεν παραδέχτηκε ότι ήταν και εκείνος εκεί. Τι βρήκαν και τι έφαγαν και αν έφαγαν δεν το γνωρίζω».

«Τον Τριαντάφυλλο τον είχα καταλάβει από την πρώτη εβδομάδα, ήξερα με τι άνθρωπο είχα να κάνω. Ο Τριαντάφυλλος και ο Αλέξης Παππάς ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν, κάνουν ακριβώς το ίδιο. Ο Αλέξης είναι πιο μορφωμένος, χειρίζεται καλά το λόγο και είναι χειριστικός. Ο Τριαντάφυλλος είναι χαμηλότερης μόρφωσης και πνευματικού επιπέδου και συμπεριφέρεται πιο απλά. Το μόνο που ξέρει να κάνει καλά είναι να λαϊκίζει και έχει βρίσει πολύ τον Ασημακόπουλο», πρόσθεσε επίσης ο Γιώργος Κοψιδάς.