Survivor 4: Προβλήματα στο αεροδρόμιο με τον Γιώργο Κοψιδά

Θα αργήσει όπως φαίνεται να επιστρέψει στην Ελλάδα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Προβλήματα στο αεροδρόμιο με τον Γιώργο Κοψιδά

Μερικές ατυχίες φαίνεται να εμφανίστηκαν στο ταξίδι της επιστροφής του Γιώργου Κοψιδά από το Survivor, με τον ίδιο να τις μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Ο αρχηγός των Κόκκινων αποχώρησε στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού, κάτι που προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις, ιδιαίτερα μετά τις προκλητικές δηλώσεις του.

Survivor 4 βίντεο Γιώργου Κοψιδά

Ο ηθοποιός λίγο πριν αποχαιρετήσει το παιχνίδι ανέφερε χαρακτηριστικά: «Χαίρομαι γιατί ο κόσμος με την ψήφο του έδειξε τι θέλει να συνεχίσει να βλέπει. Προφανώς δεν θέλει να βλέπει αυτό που πρεσβεύω εγώ που είναι η υγεία, η αλήθεια, η ευθύτητα, η τιμιότητα, η ακεραιότητα. Προτιμά να βλέπει κουτσομπολιό, ίντριγκες, τσακωμούς, ανταλλαγή κακίας, αρνητικής ενέργειας και όλα αυτά».

Οι δηλώσεις του συζητήθηκαν πολύ και από τις παίκτες, όπως τον Τριαντάφυλλο, όσο και από τις πρωινές εκπομπές, με την Κατερίνα Καινούργιου να γίνεται έξαλλη.

Φαίνεται λοιπόν όλοι αυτοί οι σχολιασμοί να τον «έφαγαν» καθώς ο Γιώργος Κοψιδάς έχασε την πτήση του που είχε ανταπόκριση από το Παρίσι για την Αθήνα κι έτσι αναγκαστικά θα διανυκτερεύσει στο Παρίσι. Ο ίδιος μοιράστηκε το ατυχές αυτό συμβάν με τους διαδικτυακούς του φίλους μέσω instastories.

Survivor 4: Με πόσα λεφτά έφυγε ο Γιώργος Κοψιδάς από το παιχνίδι

Ο Γιώργος Κοψιδάς, όπως πολύ σωστά σας είχε ενημερώσει εδώ και μέρες το Youweekly.gr, ήταν ο παίκτης που αποχώρησε από το χθεσινοβραδινό 17/3 επεισόδιο του Survivor.

Πολλά ακούστηκαν και γράφτηκαν για την συμμετοχή του στο παιχνίδι και το κοινό η αλήθεια είναι ήταν διχασμένο για την συμπεριφορά του, όμως, πάει. Περασμένα ξεχασμένα.

Νωρίς το πρωί της Πέμπτης, και λίγες ώρες μετά την έξοδό του από τον Άγιο Δομίνικο το Youweekly.gr σας αποκάλυψε το deal που είχε κλείσει με την παραγωγή για να φύγει. Ήταν συμφωνημένα όλα. Αφού, λοιπόν, σας το γράψαμε κι αυτό, ας σας αποκαλύψουμε και κατά πόσα λεφτά πλουσιότερος είναι μετά το ταξίδι του στον Άγιο Δομίνικο.

Όλα τα ξέρουμε για το Survivor και το έχουμε αποδείξει πολλές φορές, γι' αυτό μας επιλέγετε και μας εμπιστεύεστε άλλωστε...

Αρχικά, ο Γιώργος Κοψιδάς δεν ήταν μια τυχαία επιλογή. Έχει βαρύ βιογραφικό πίσω του και ήταν η απόλυτη επιλογή, κατά τα λεγόμενα ατόμου της παραγωγής, για την φετινή ομάδα των Διάσημων, γιατί από εκεί ξεκίνησε, μην το ξεχνάτε, ασχέτως που μετά έγινε αρχηγός των Κόκκινων.

Survivor 4 κοψιδάς λεφτά

Ο Γιώργος Κοψιδάς, λοιπόν, για να καταλάβετε όσοι δεν ξέρετε περί τίνος πρόκειται γεννήθηκε το 1975 στην Αθήνα όπου και μεγάλωσε. Από την εφηβεία του ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με το μπάσκετ παίζοντας σε διάφορες ομάδες για συνολικά 15 χρόνια. Στις αρχές του 2000 αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική κάνοντας διάφορα σεμινάρια ενώ αποφοίτησε από το Θέατρο των Αλλαγών.

Έκανε την πρώτη του εμφάνιση το 2003 στην κοινωνική ταινία του Δημήτρη Ινδαρέ Γαμήλια νάρκη. Το 2004 συμμετείχε στη ρωσική κινηματογραφική παραγωγή Διακοπές στην Ελλάδα ενώ την ίδια χρονιά έκανε την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση με ένα σύντομο ρόλο στην καθημερινή σειρά του Mega Channel Απαγορευμένη Αγάπη. Τη σεζόν 2004-2005 συμμετείχε στο ψυχαγωγικό show Ζω ένα δράμα με παρουσιαστή τον Τάκη Ζαχαράτο στο Mega Channel ενώ το 2006 έλαβε μέρος στις ταινίες Ο έτσι, Πανικός και παράνοια μέσα σε μια παραίσθηση και Το πρόσωπο. Μέσα στα επόμενα χρόνια έκανε έκτακτες εμφανίσεις στις τηλεοπτικές σειρές Στο Παρά Πέντε, Το Κόκκινο Δωμάτιο, Amore Mio, Λατρεμένοι μου γείτονες και Καρυωτάκης ενώ στον κινηματογράφο συμμετείχε στο Λούφα και απαλλαγή: I4.

Την περίοδο 2009-2010 πρωταγωνίστησε στην κωμική σειρά Μίλα Μου Βρώμικα της Μυρτώς Κοντοβά όπου υποδύθηκε τον εφευρετικό κρεοπώλη Παντελάκη. Το 2012 συμμετείχε στην ιταλική παραγωγή Οι ανώριμοι: Διακοπές στην Πάρο και στο Ένα πλοίο για την Παλαιστίνη. Το 2014 έλαβε μέρος στον πρώτο κύκλο της μαύρης κωμωδίας Κάτω Παρτάλι ενώ το 2016 έκανε μία έκτακτη εμφάνιση στη βρετανική σειρά The Durrels.

Το 2021, λοιπόν, δέχτηκε να συμμετέχει στο Survivor με εβδομαδιαία αμοιβή 3.500 ευρώ! Ναι, ναι καλά διαβάσατε. Ο Τριαντάφυλλος παίρνει τα διπλά από αυτόν αλλά ας είναι...

Ο ηθοποιός παρέμεινε στον Άγιο Δομίνικο για 11 ολόκληρες εβδομάδες και συγκέντρωσε το τελικό ποσό των 38.500 ευρώ. Δεν το λες και άσχημα...