Survivor 4: Παππάς για Σάκη και Μαριαλένα - «Τα παιδιά ήρθαν πολύ κοντά»

«Της ζήτησε να έρθουν κοντά στην καλύβα για να του ζεστάνει το ποδαράκι»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Παππάς για Σάκη και Μαριαλένα - «Τα παιδιά ήρθαν πολύ κοντά»

Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη φαίνεται πως ήρθαν αρκετά κοντά, με αφορμή τον τραυματισμό του πρώτου, αφού ο Αλέξης Παππάς προχώρησε σε νέες αποκαλύψεις για τους δύο συμπαίκτες του στο Survivor 4.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός, μετά τον τραυματισμό του Σάκη αποφάσισε να φτιάξει μια καρδούλα, την οποία και του έδωσε σε συμπαράσταση για τις δύσκολες στιγμές, που περνά. Αμέσως μετά, όμως, η καρδούλα αυτή πέρασε στη Μαριαλένα, σε μια κίνηση με νόημα από την πλευρά του Σάκη.

Survivor 4 Σάκης Μαριαλένα

Ο Αλέξης δε θέλησε να πει περισσότερα, αλλά και μόνο η αναφορά του περιστατικού αυτού ήταν αρκετή, για αυτό που θέλησε να υπονοήσει, αν και την ίδια ώρα η Μαριαλένα στέλνει μηνύματα αγάπης στην Ελλάδα

Τα σχόλια του Αλέξη Παππά για τον Σάκη και τη Μαριαλένα στο Survivor 4

«Είχαμε μία κοντινή επαφή μεταξύ τους, ζήτησε από τη Μαριαλένα να έρθουν λίγο πιο κοντά στην καλύβα για να του ζεστάνει το ποδαράκι», είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Παππάς.

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Πιο ακριβοπληρωμένος από τους Μαχητές ο Σάκης Κατσούλης

Σας έλειψε λίγο το Vanda's blog το ξέρω αλλά γενικά παράπονο από το Youweekly.gr δεν έχετε κανένα, είναι πρώτο σε όλες τις ειδήσεις και φυσικά πρώτο με διαφορά στα spoils και τα παρασκήνια για το Survivor 4! Δεν έχει πέσει ποτέ έξω και πριν λίγο μάλιστα είδα σας αποκάλυψε πως έγινε χαμός μετά το συμβούλιο, όταν έκλεισαν οι κάμερες, με Ασημακόπουλο - Κόρο και Ντάφυ!

Τέλος πάντων, εγώ είμαι εδώ για να σας μιλήσω όχι για την Κόκκινη ομάδα, που έχουν αρχίσει να κουράζουν περισσότερο κι από τους Μπλε, αλλά για την απέναντι παραλία και συγκεκριμένα για τον Σάκη Κατσούλη, τον πρώην της Μαριαλένας Ρουμελιώτη ναι, που έφερε τα πάνω κάτω με το που πάτησε το ποδαράκι του στο νησί. Μέχρι και ο Τζέιμς έχει αναστατωθεί...

Survivor 4 Σάκης Κατσούλης λεφτά

Ο Σάκης Κατσούλης που λέτε, λοιπόν, μπορεί να μπήκε στο Survivor δυο μήνες σχεδόν μετά την πρεμιέρα του αλλά φαίνεται πως έκανε το καλύτερο deal από όλους τους παίκτες των Μαχητών, δηλαδή τους... ασήμους γιατί οι διάσημοι σας έχουμε πει ήδη ότι έχουν υψηλά κασέ με το top να είναι του Ντάφυ.

Σύμφωνα με όσα μου μετέφερε καλή πηγή που έχω στο κανάλι του Φαλήρου ασφαλώς, ο Σάκης Κατσούλης πριν απογειωθεί για Άγιο Δομίνικο έδωσε σκληρή μάχη με τον Ατζούν για τα λεφτά. Οι διαπραγματεύσεις ήταν σκληρές και στο τέλος κατάφερε και "πούλησε" τον εαυτό του αρκετά καλά.

Μπορεί οι υπόλοιποι Μαχητές να έχουν κάνει συμφωνία από 300 έως 1000 ευρώ εβδομαδιαίως αλλά ο Σάκης Κατσούλης κοστολόγησε τον εαυτό του από 1500 και πάνω. Οριακά φτάνει και τα 2000...

Μωρέ μπράβο...