Survivor 4 - Τριαντάφυλλος: «Ευχαριστώ όλη την ομάδα που με τάισε»

Και όλα καλά στους Κόκκινους...

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - Τριαντάφυλλος: «Ευχαριστώ όλη την ομάδα που με τάισε»

Η κόκκινη ομάδα είναι εκείνη, που επικράτησε στο αγώνισμα ασυλίας του Survivor, που συνοδεύτηκε μάλιστα από έπαθλο φαγητού, με τον Τριαντάφυλλο να εμφανίζεται ευγνώμων προς τους συμπαίκτες του για την νίκη τους αυτή.

Ο γνωστός τραγουδιστής δεν μπορούσε να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας του, καθώς ήταν τραυματίας σε ακόμη έναν αγώνα. Οι «Κόκκινοι» πήραν επιτέλους ένα παιχνίδι ασυλίας, και μάλιστα με το ευρύ 10-4, με τον «Ντάφι» να ευχαριστεί τους συμπαίκτες του... που τον τάισαν.

«Έτσι έχω μάθει από την οικογένειά μου, να λέω ευχαριστώ σε αυτόν που με ταΐζει», είπε χαρακτηριστικά ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος ίσως προχωρά σε άλλη μια προσπάθεια προσέγγισης στην υπόλοιπη ομάδα.

Τα σχόλια του Τριαντάφυλλου για την Κόκκινη ομάδα στο Survivor 4

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

«Όταν επιστρέψει στην ενεργό δράση ο Τριαντάφυλλος θα είναι ο πελάτης των Μπλε»

Μια φράση εκτός fair play του Survivor φαίνεται πως ανήκει στην Καρολίνα Καλύβα, η οποία είπε πως, κανονικά, η κόκκινη ομάδα πρέπει να χάνει, προκειμένου να φύγει ο Τριαντάφυλλος.

Η κορυφαία ίσως παίκτρια, που υπάρχει στην «κόκκινη» παραλία, αναφέρθηκε για ακόμη μια φορά στη συμπεριφορά του τραγουδιστή και το γεγονός, ότι δημιουργεί εντάσεις, ενώ όταν επιστρέψει στην ενεργό δράση, σύμφωνα με την ίδια, η ομάδα θα χάνει εύκολα τους δύο πόντους στα αγωνίσματα.

Survivor 4 Τριαντάφυλλος

Η Καρολίνα, για αυτό το λόγο, είπε πως κανονικά οι «Κόκκινοι» θα έπρεπε να χάνουν συνεχόμενα, αλλά στην κατάσταση όπου βρίσκονται, πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουν, ώστε να φάνε, ενώ σήμερα το πρωί αποκαλύφθηκε ένα ψέμα που είχε πει ο Ντάφι στον Κοψιδά.