Survivor 4: Ο Πάνος Καλίδης μαγείρεψε την σπεσιαλιτέ του στην σύζυγό του

«Αν δεν της αρέσει θα με ψηφίσει για αποχώρηση»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Ο Πάνος Καλίδης μαγείρεψε την σπεσιαλιτέ του στην σύζυγό του

Ο Πάνος Καλίδης επέστρεψε στην Ελλάδα την προηγούμενη εβδομάδα και όπως όλα δείχνουν ακόμα έχει πολλές ιστορίες από το Survivor 4 να πει στην οικογένειά του. Έτσι, σήμερα αποφάσισε να μαγειρέψει στη σύζυγό του, την σπεσιαλιτέ του.

Η Λεάννα Μάρκογλου και τα παιδιά του, ετοίμασαν μία πολύ θερμή υποδοχή στον Πάνο Καλίδη τη μέρα που γύρισε στο σπίτι και από εκείνη τη μέρα ο τραγουδιστής έχει αφοσιωθεί πλήρως στην οικογένειά του.

Ο Πάνος Καλίδης κατά τη συμμετοχή του στο παιχνίδι έφτιαχνε πολύ συχνά φακόρυζο στους συμπαίκτες του και μάλιστα, το συγκεκριμένο θέμα είχε συζητηθεί αρκετά.

Πάνος Καλίδης σύζυγος

Έτσι, το έφτιαξε και στη σύζυγό του και μάλιστα, στην ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό του στο Instagram έγραψε: «Κάτσε γιατί αν δεν της αρέσει θα με ψηφίσει για αποχώρηση».

Η ανάρτηση του Πάνου Καλίδη για το φακόρυζο που έφτιαχνε στο Survivor 4

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Οι καρύδες έστειλαν τον Πάνο Καλίδη στο γιατρό λίγο μετά την αποχώρησή του

Λίγο μετά την οικειοθελή αποχώρησή του από το Survivor 4, ο Πάνος Καλίδης αναγκάστηκε να επισκεφθεί τον γιατρό εξαιτίας ενός προβλήματος που του προκάλεσαν οι καρύδες που έφαγε όσο καιρό βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο.

Μπορεί ο αγαπημένος τραγουδιστής να μην έκοψε την συνήθεια με τις καρύδες ακόμα και μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, ωστόσο όπως φάνηκε από μία ανάρτηση που έκανε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, το εξωτικό αυτό φρούτο του προκάλεσε πρόβλημα με τα δόντια του.

Ο Πάνος Καλίδης ανέβασε μία φωτογραφία από τον οδοντίατρό του και εξήγησε στους διαδικτυακούς του φίλους πως για όλα φταίνε αυτές οι καρύδες!

Η ανάρτηση του Πάνου Καλίδη από τον γιατρό λόγω του Survivor 4

Πάνος Καλίδης γιατρός