Survivor 4: Άσχημη λογομαχία μεταξύ Νίκου Μπάρτζη και Τζέιμς Καφετζή

Μετά την σημερινή αποχώρηση θα συμβούν όλα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Άσχημη λογομαχία μεταξύ Νίκου Μπάρτζη και Τζέιμς Καφετζή

Ε, λοιπόν, όπως φαίνεται θα ζήσουμε να το δούμε κι αυτό στο Survivor! Το Youweekly.gr από νωρίς σήμερα 24/3 σας αποκάλυψε ποιος παίκτης αποχωρεί απόψε από το ριάλιτι οπότε... ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας!

Η αποχώρηση της Άννας Μαρίας Βέλλη όπως αναφέρει η εκπομπή Ευτυχείτε θα φέρει την πρώτη ρήξη μεταξύ των δυο... κολλητών, Τζέιμς και Νίκου.

Καυγαδίζουν Τζέιμς και Νίκος

Για την ακρίβεια η Έλενα Πολυκάρπου ανέφερε χαρακτηριστικά:

"Αυτό που θα σας πω θα φανεί λίγο στο τέλος του σημερινού επεισοδίου αλλά πιο έντονα την Κυριακή. Βλέπετε αυτούς τους δυο άντρες, τον Τζέιμς και το Νίκο Μπάρτζη. Επειδή θα χαθεί πάρα πολύ έντονα η ψυχραιμία στη Μπλε ομάδα, μετά την αποχώρηση της Άννας Μαρίας θα δούμε αυτούς τους δυο άντρες να τσακώνονται λίγο. Θα τα βρουν αλλά θα υπάρξει ένταση μεταξύ τους. Είναι η πρώτη φορά που θα δούμε μια λογομαχία μεταξύ αυτών των δυο που είναι φίλοι.", είπε η δημοσιογράφος.

Η ανάρτηση του συντρόφου της Άννας Μαρίας μετά το χθεσινό επεισόδιο

Για πρώτη φορά ο σύντροφος της Άννας Μαρίας Βέλλη, Αρκάδιος Σβολάκης, έσπασε την σιωπή του και μετά το χθεσινό επεισόδιο του Survivor έκανε μια τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram για την αγαπημένη του που είναι υποψήφια προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα (Δείτε εδώ ποιος φεύγει απόψε).

Να σημειωθεί πως ο Αρκάδιος έχει τον λογαριασμό του στο instagram κλειστό, αλλά δημοσιογράφος της εκπομπής Πρωινό που τον έχει φίλο βρήκε την επίμαχη ανάρτηση.

"Δεν έχει σημασία σε ποια γωνιά της γης", έγραψε κάτω από την φωτογραφία που ποζάρει με την Άννα Μαρία Βέλλη, παίρνοντας με αυτό τον τρόπο θέση σε όσα ακούγονται για εκείνη και τον Νίκο Μπάρτζη.