Survivor 4: Η πεντάδα των Μπλε αρνήθηκε να φάει από το έπαθλο

Ο Αλέξης πήγε να το γυρίσει αλλά δεν του βγήκε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Η πεντάδα των Μπλε αρνήθηκε να φάει από το έπαθλο

Το «ξεκατίνιασμα» στο Survivor συνεχίζεται στην μπλε ομάδα, με τον Τζέιμς Καφετζή να προτείνει στους παίκτες της νέας κλίκας να έρθουν μαζί με την τριάδα στο έπαθλο φαγητού, αλλά τους πέντε υπόλοιπους παίκτες να αρνούνται κατηγορηματικά να δειπνήσουν μαζί τους.

Οι «Μπλε» πήραν μια τεράστια νίκη με 10-6, παίζοντας με τρεις μόνο παίκτες, αφού η… ανταρσία της νέας κλίκας αφορούσε τη συμμετοχή της, ενημερώνοντας πως δεν είχε πρόθεση να αγωνιστεί, καθώς και να φάει στο έπαθλο, αν και εφόσον η ομάδα τους επικρατούσε.

Μπλε έπαθλο

Ο Τζέιμς, πάντως, επανέφερε το θέμα στο τραπέζι, αλλά η κλίκα αρνήθηκε εκ νέου να φάει μαζί με την τριάδα που αγωνίστηκε. Ο Αλέξης, βέβαια, αξίζει να σημειωθεί πως ήταν ο μόνος με πρόθεση να φάει, αν υπήρχε υποχρεώση από τον χορηγό, αλλά όταν ο Λιανός του ξεκαθάρισε πως δεν υφίσταται τέτοιο ζήτημα, συνηγόρησε με τους συμπαίκτες του.

Θέση για το θέμα, πάντως, πήρε και ο Ηλίας Μπόγδανος, ο οποίος είπε πως η κλίκα κατάφερε να ηρωοποιήσει την τριάδα. Παράλληλα, η Άννα Μαρία Βέλλη πρότεινε στους «Κόκκινους» να πάρουν επίσης από το φαγητό, αλλά κάτι τέτοιο δεν επιτρέπεται.

Ο νέος καυγάς της μπλε ομάδας μετά το αγώνισμα στο Survivor 4

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

«Κάνανε ηρωίδα την Χριστίνα, έκλαιγε λες και ήταν η Μάρθα Βούρτση»

Ο Ηλίας Μπόγδανος φάνηκε να μη συγκινείται με τα δάκρυα της Χριστίνας Κεφαλά στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού στο Survivor, με τον παίκτη της κόκκινης ομάδας να τονίζει, ότι η αντίπαλός του παίζει ένα θέατρο εναντίον του Νίκου Μπάρτζη.

Ο Ηλίας μίλησε για τα δακρύβρεχτα σχόλια της Χριστίνας, προσθέτοντας πως το ατύχημα που είχε υποστεί σε προηγούμενο αγώνισμα η Χριστίνα χρησιμοποιείται, προκειμένου να ακολουθήσει τη στρατηγική της η νέα κλίκα εναντίον της τριάδας, θεωρώντας υπερβολική τη συμπεριφορά της.

Survivor Ηλίας Μπόγδανος Χριστίνα

Λίγο αργότερα, στις δηλώσεις πριν από το αγώνισμα επικοινωνίας, πρόσθεσε πως ο Αλέξης Παππάς «ενορχηστρώνει» όλη αυτή τη στρατηγική, χρησιμοποιώντας ως μαριονέτα του την Χριστίνα, με τον ηθοποιό να αντιδρά και να ζητά τη συγγνώμη από τον αντίπαλό του.