Survivor 4 - Τριαντάφυλλος: «Θέλατε ηθική; Φάτε την καρύδα τώρα»

Διαφώνησε με την απόφαση των συμπαικτών του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - Τριαντάφυλλος: «Θέλατε ηθική; Φάτε την καρύδα τώρα»

Σε επίθεση προς την υπόλοιπη κόκκινη ομάδα προχώρησε ο Τριαντάφυλλος στο Survivor, με τον τραγουδιστή να εναντιώνεται… κατόπιν εορτής στους συμπαίκτες του, λέγοντας πως η ηθική στάση τους στο αγώνισμα στοίχισε στην νίκη.

Λίγο πριν από το αγώνισμα επάθλου στο ριάλιτι, οι παίκτες της μπλε ομάδας, που αποτελούν την νέα κλίκα, αποφάσισε να μην αγωνιστεί και να βγάλει… στη σέντρα τους Τζέιμς, Άννα Μαρία και Νίκο. Οι «κόκκινοι» είχαν ευκαιρία για τρία πέναλτι, αλλά δεν τα αξιοποίησαν, ζητώντας το παιχνίδι να γίνει στα ίσια, αλλά βλέποντας τρεις παίκτες να τους κερδίζουν με 10-6 σε μια απίστευτη ανατροπή.

Survivor 4 Τριαντάφυλλος

Λίγο αργότερα, γυρίζοντας στην παραλία, ο «Ντάφυ» τους είπε πως έκαναν λάθος, αν και αξίζει να σημειωθεί, ότι στη σύσκεψη δεν είχε πει απολύτως τίποτα. Θέλατε ηθική, ε; Πάρτε καρυδούλα τώρα», είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα, ενώ επιτέθηκε και στην υπόλοιπη ομάδα αμέσως μετά.

Τα σχόλια του Τριαντάφυλλου για τους Κόκκινους στο Survivor

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

«Μετά την ένωση θα είμαι με τον Αλέξη και τον Σάκη»

Ο Τριαντάφυλλος αποκάλυψε στο επεισόδιο της Τετάρτης (24/3) για το Survivor τα σχέδια του μετά την ένωση, τονίζοντας ότι έχει σκοπό να δημιουργήσει κλίκα μαζί με τους Αλέξη Παππά και Σάκη Κατσούλη, μόλις γίνει το πάρτι της ένωσης.

Η είδηση της γιορτής αυτής από τον Γιώργο Λιανό έφερε ντελίριο ενθουσιασμού στους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης, που χάρηκαν ιδιαίτερα με αυτή την εξέλιξη. Ο «Ντάφυ», πάντως, το προχώρησε και ένα επίπεδο πιο πέρα, επισημαίνοντας πως είναι έτοιμος για τις νέες του συμμαχίες.

Survivor 4 Τριαντάφυλλος

«Μετά την ένωση θα είμαι με τον Σάκη και τον Αλέξη. Θα μας βλέπει η οκτάδα της κόκκινης ομάδας και θα κλαίει», είπε χαρακτηριστικά, δείχνοντας το ποια είναι τα σχέδια και η στρατηγική του.