Survivor 4 trailer 28/3: Πλύθηκαν, ξυρίστηκαν, βάφτηκαν! Τα σπάει το πάρτι της ένωσης

Ο Τριαντάφυλλος τραγουδάει το «σπάω τα ρολόγια»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 trailer 28/3: Πλύθηκαν, ξυρίστηκαν, βάφτηκαν! Τα σπάει το πάρτι της ένωσης

Μόλις πριν από λίγα λεπτά κυκλοφόρησε το trailer που όλοι περιμέναμε για το μεγάλο πάρτι της ένωσης του Survivor που θα προβληθεί το βράδυ της Κυριακής (28/3). Οι παίκτες πλένονται, ντύνονται και βάφονται και γίνονται κυριολεκτικά άλλοι άνθρωποι.

Όπως μας ενημέρωσε ήδη από εχθές ο Γιώργος Λιανός, οι επαγγελματίες τραγουδιστές δε θα συμμετέχουν στον διαγωνισμό τραγουδιού. Όλοι οι παίκτες ωστόσο θα απολαύσουν το πάρτι που θα γίνει με τον Τζέισον Ντερούλο, μαζί με τους παίκτες από το τουρκικό και το ρουμάνικο Survivor.

Ο Αλέξης Παππάς δείχνει να είναι πραγματικά συγκλονισμένος με τις αλλαγές στις εμφανίσεις των κοριτσιών ενώ οι παίκτες βλέπουν τους εαυτούς τους για πρώτη φορά μετά από σχεδόν τρεις μήνες!

Στον διαγωνισμό τραγουδιού, ο Τριαντάφυλλος κλέβει την παράσταση καθώς ερμηνεύει τη μεγάλη του επιτυχία «Σπάω τα ρολόγια», ενώ η Ελευθερία Ελευθερίου τραγουδάει το κομμάτι με το οποίο εκπροσώπησε πριν από μερικά χρόνια την Ελλάδα στη Eurovision, το Aphrodisiac.

Οι παίκτες είναι συγκλονισμένοι με το πάρτι και αφήνουν για λίγο τις κόντρες τους προκειμένου να απολαύσουν την ξεχωριστή αυτή μέρα καθώς και το δείπνο που τους έχει ετοιμάσει ο σεφ.

Στο τρέιλερ ακόμα φαίνονται ο Γιώργος Ασημακόπουλος και ο Κόρο να ερμηνεύουν τα δικά τους τραγούδια και να ξεσηκώνουν το κοινό καθώς και η Νικολέττα Μαυρίδη η οποία με ένα φοβερό μωβ φόρεμα τραγουδάει Δέσποινα Βανδή και τα «σπάει» με τις χορευτικές της κινήσεις.

Στη συναυλία με τον Τζέισον Ντερούλο, οι διαγωνιζόμενοι χορεύουν σαν μην υπάρχει αύριο και γεμίζουν τις μπαταρίες για τις μέρες που έρχονται μετά την ένωση, οι οποίες θα είναι σίγουρα εξαιρετικά απαιτητικές.

Δείτε το trailer του Survivor 4 (28/3)

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram