Survivor 4 - Νάνσυ Ζαμπέτογλου: «Ο Παύλος δεν είναι άβουλος, αλλά δεν χαλιέται και εύκολα»

«Μας έκανε το δώρο της περηφάνειας»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - Νάνσυ Ζαμπέτογλου: «Ο Παύλος δεν είναι άβουλος, αλλά δεν χαλιέται και εύκολα»

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου αποφάσισε να αποκαλύψει στους διαδικτυακούς της φίλους μερικές λεπτομέρειες για την προσωπικότητα του Παύλου Γαλακτερού, ο οποίος έχει γίνει ένας από τους πιο αγαπητούς παίκτες του Survivor 4, σε ένα Q&A που έκανε στα stories της.

Η ίδια πολύ συχνά ανεβάζει στο προφίλ της στιγμιότυπα από τη συμμετοχή του Παύλου στο ριάλιτι επιβίωσης ενώ τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγός της, Νάσος Γαλακτερός δείχνουν να είναι πραγματικά υπερήφανοι για τη στάση που έχει κρατήσει ο Παύλος στον Άγιο Δομίνικο.

Οι αποκαλύψεις της Νάνσυς Ζαμπέτογλου για τον Παύλο Γαλακτερό και το Survivor 4

«Είναι ήρεμος, ψύχραιμος, θετικός, ευγενικός. Έχει σεβασμό, αρχές και συνέπεια. Δεν είναι άβουλος, αλλά δεν χαλιέται και εύκολα», ενώ σε άλλη απάντηση τόνισε «Είναι σαν να μας είχε πει μην ανησυχείτε παιδιά! Εγώ στα 23 μου θα σας κάνω το πιο μεγάλο δώρο! Και το έκανε! Το δώρο της περηφάνειας!».

Νάνσυ Ζαμπέτογλου Παύλος

Παύλος Γαλακτερός Survivor

"Παρακολουθώ το Survivor για τον Παύλο και θα ήθελα πάρα πολύ να πάω κι εγώ"

Ο Παύλος Γαλακτερός έχει κλέψει πολύ θετικές εντυπώσεις και σχόλια με την παρουσία του στο Survivor. Το τηλεοπτικό κοινό, μάλιστα, τον εκθείασε όταν στάθηκε υπέρ στον Τριαντάφυλλο και απέρριψε την έξτρα τροφή που ψαρεύει ο Κόρο.

Ο πατέρας του, Νάσος, παραχώρησε μια συνέντευξη σε γνωστό αθλητικό site και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην επιλογή του Παύλου να δοκιμαστεί σε ένα ριάλιτι επιβίωσης.

"Ο Παύλος τα τελευταία τρία χρόνια έλεγε θέλω να πάω στο Survivor. Ήταν 20 χρονών τότε εγώ του έλεγα δεν υπάρχει πιθανότητα να πάρουν έναν 20χρονο. Πέρασαν τα χρόνια και ήρθε πριν δυο μήνες και μου λέει "α, με πήραν και μου είπαν να στείλω ένα βίντεο, τι λες;" και του λέω δηλαδή άμα σου πω όχι δεν θα στείλει βίντεο;

Μπαίνω στην θέση του και θυμάμαι την δική μου ηλικία, οπότε ότι και να του έλεγα θα έκανε ότι ήθελε αυτός, οπότε του έδωσα τον χώρο μου. Τον εμπιστεύομαι και τώρα καθόμαστε κάθε βράδυ και κοιτάμε τα μπαλάκια. Δεν είμαι καθόλου άκαρδος πατέρας, θέλει σαν τρελός να το περάσει όλο αυτό οπότε ας το περάσει.

Επειδή παρακολουθώ Survivor τώρα, θα ήθελα πάρα πολύ να πάω.