Survivor 4 - Σαλαγκούδη: «Είχα ζητήσει από την παραγωγή να φύγω όταν τσακώθηκα με τον Τριαντάφυλλο»

«Ήμουν ενοχική που δεν έφερνα νίκες»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - Σαλαγκούδη: «Είχα ζητήσει από την παραγωγή να φύγω όταν τσακώθηκα με τον Τριαντάφυλλο»

Το πρωί της Κυριακής, η Ανθή Σαλαγκούδη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στο Survivor 4 καθώς και στο γεγονός ότι στον μεγάλο καυγά της με τον Τριαντάφυλλο είχε ζητήσει από την παραγωγή να φύγει.

Η Ανθή Σαλαγκούδη ξεκαθάρισε πως δεν είχε δει ούτε ένα επεισόδιο όταν μπήκε στο Survivor και εξήγησε την ίδια στιγμή πως μετάνιωσε που δεν είχε κάνει προπόνηση για να είναι πιο μαχητική στα αγωνίσματα.

Οι δηλώσεις της Ανθής Σαλαγκούδη για το Survivor 4

Αρχικά είπε: «Καλά είμαι. Τρώω, άρα είμαι μια χαρά. Έχω βάλει 10 κιλά από τότε που βγήκα. Είμαι τρία κιλά παραπάνω από τότε που μπήκα. Έχασα 6-7 κιλά μέσα στο παιχνίδι. Το πρώτο πράγμα που έφαγα μόλις βγήκα ήταν ένα κομμάτι κέικ και κάτι πεϊνιρλί. Έτρωγα ασταμάτητα και έπαιρνα χάπια για τη χώνεψη και μετά συνέχιζα.

Τις νίκες μου, τις 4-5 τις είδα. Την απόφαση να πάω στο παιχνίδι την πήρα μέσα σε μία μέρα. Δεν το είχα δει ποτέ το παιχνίδι. Δεν είχα δει ούτε ένα Survivor! Όχι! Ειδικά τα αγωνίσματα δεν τα είχα δει. Στο Rodeo που ήμουν για μια εβδομάδα παίζαμε Survivor αλλά τα πλάνα ήταν τόσο λίγα. Είμαι αυτός ο άνθρωπος που ήθελα όλα να είναι μια έκπληξη.

Δεν το μετάνιωσα. Αν μου ζητούσαν να ξαναπάω και είχα την ευκαιρία θα το ξανάκανα. Απλά δεν θα πήγαινα τώρα».

Στη συνέχεια συμπλπήρωσε: «Αν ήξερα ότι είχαν γίνει όλα αυτά έξω, θα ήθελα να προστατεύσω τους γονείς μου. Μετάνιωσα που δεν είχα κάνει προπόνηση πριν μπω στο παιχνίδι. Θεωρώ ότι η πείνα ήταν το πιο δύσκολο αν και θεωρώ ότι ανταπεξήλθα καλά σε αυτό, δεν έβγαζα νεύρα και προσπαθούσα να είμαι μετριοπαθής μέσα στο παιχνίδι. Ειδικά από τη στιγμή που δεν έφερνα νίκες, ήμουν ενοχική σχετικά με αυτό.

Τότε που είχαν γίνει τα σχόλια για τον πατέρα μου, είχα ζητήσει από την παραγωγή να φύγω. Σχετικά με το θέμα αυτό είμαι πολύ ευαίσθητη γιατί το έχω ακούσει αρκετές φορές στη ζωή μου. Υπήρχαν ψίθυροι και πριν έρθω σε ρήξη με τον Τριαντάφυλλο. Το συζητούσαν οι περισσότεροι πίσω από την πλάτη μου.

Το θέμα αυτό το συζήτησα πιο πολύ με την αδερφή μου, δεν ήθελα να μεταφέρω αρνητικά συναισθήματα στον πατέρα μου».

«Σου άξιζε πραγματικά να μείνεις στην ένωση»

Η Άννα Μαρία Βέλλη αποχώρησε από το χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4 μια ανάσα πριν από την ένωση των δυο ομάδων και η Ανθή Σαλαγκούδη με την οποία γνωρίζονται και έκαναν παρέα μέσα στο παιχνίδι της έστειλε το μήνυμα της.

Οι δυο γυναίκες στο παρελθόν είχαν συνεργαστεί τηλεοπτικά και είχαν συνυπάρξει για ένα μικρό χρονικό διάστημα και στην ίδια ομάδα στο ριάλιτι.

Χθες λοιπόν το βράδυ η Ανθή Σαλαγκούδη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της Άννας Μαρίας Βέλλη και έγραψε:

«Είσαι ένα πραγματικό Survivor girl και σου άξιζε πραγματικά να μείνεις στην ένωση».

Survivor 4 Σαλαγκούδη Βέλλη