Survivor 4 - Αλέξης για Τζέιμς: «Γιατί δεν λες ότι φοβάσαι και ότι ζηλεύεις που φέρνω νίκες;»

«Πλακώθηκαν» στο συμβούλιο παρά τη νίκη

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - Αλέξης για Τζέιμς: «Γιατί δεν λες ότι φοβάσαι και ότι ζηλεύεις που φέρνω νίκες;»

Μπορεί οι «Μπλε» να επικράτησαν στο αγώνισμα ασυλίας του Survivor, αλλά το «ξεκατίνιασμα» καλά κρατεί, καθώς στο συμβούλιο του νησιού έγινε μύλος μεταξύ όλων των παικτών, με πρωταγωνιστές τους Τζέιμς Καφετζή και Αλέξη Παππά.

Ο Γιώργος Λιανός, παρά την ήττα για τους «Κόκκινους», αποφάσισε να δώσει πρώτα το λόγο στους νικητές, με τον Αλέξη να δηλώνει ενοχλημένος με τη συμπεριφορά του Τζέιμς. Η ενόχληση αυτή εξηγείται στο γεγονός, ότι ο Ροδίτης άφησε μια «μπηχτή», λέγοντας πως ο Παππάς ήταν πολύ καλός στο στόχο, παίρνοντας και τον τελευταίο πόντο με τον Τριαντάφυλλο, καθώς το σχήμα του δίσκου έμοιαζε με «μπιφτέκι», καθώς «συνέχεια γυρίζει την μπιφτέκα».

Ο ηθοποιός έριξε τα «πυρά» του στον Τζέιμς, τονίζοντας πως φοβάται την κρίση του κόσμου, αφού πριν από το αγώνισμα είχε πει πως «εμένα και τον Νίκο μας καίει ο κ@λος μας». Ο Τζέιμς αρνήθηκε πως φοβάται, απαντώντας πως απλά ξέρει, ότι οι δυο τους θα ψηφιστούν σε περίπτωση ήττας και δεν τον αγχώνει η ετυμηγορία του κοινού.

Εκείνη τη στιγμή, ενωμένοι σε μια φωνή ο Αλέξης και ο Τριαντάφυλλος είπαν, ότι ο Τζέιμς ζηλεύει αγωνιστικά τον πρώτο, επειδή ήταν πολύ καλός στο αγώνισμα κι εκείνος δεν πήρε νίκη. Ο Αλέξης ξαναπήρε το λόγο, επιτιθέμενος ξανά στον Τζέιμς με το επιχείρημα, ότι δεν έχει καμία διάθεση μαζί με τον Νίκο, για να υπάρξει κάποια συνεννόηση με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο καυγάς του Αλέξη Παππά με τον Τζέιμς στο συμβούλιο του Survivor 4

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

«Άστους να μαλώνουν να βρούμε κι εμείς την ησυχία μας»

Μπορεί το επεισόδιο της Δευτέρας (29/3) στο Survivor να άρχισε με έντονους καβγάδες από τα πρώτα κιόλας λεπτά, αλλά ο Τζέιμς Καφετζής και ο Νίκος Μπάρτζης συνέχισαν... στον χαβά τους από το πάρτι της ένωσης, παρακολουθώντας το θέαμα και γελώντας με την ψυχή τους.

Οι παίκτες της μπλε ομάδας πήγαν στην «κόκκινη» παραλία και οι εντάσεις δεν άργησαν να ξεκινήσουν, με πρωταγωνιστές τους Αλέξη Παππά και Κώστα Παπαδόπουλο που τσακώθηκαν... για μια τουρκική τουαλέτα. Σε αυτό το περιστατικό υπήρξαν παίκτες, που γελούσαν, όπως ο Ηλίας που τσάντισε με τη συμπεριφορά του τον Τριαντάφυλλο.

Δύο ακόμη παίκτες, που κάθονταν και γελούσαν, ήταν ο Τζέιμς και ο Νίκος, δείχνοντας έναν άλλο εαυτό, που διασκεδαστικό από την ημέρα του πάρτι της ένωσης. Οι δυο τους δεν κατανοούσαν το λόγο του τσακωμού, κάτι που επεσήμαναν στην κάμερα μαζί με το γεγονός, ότι οι καβγάδες άρχισαν πριν καν τελειώσει η μετακόμισή τους.