Κόλαφος η Παπαδόπουλου για τον Παππά - «Tρώω τα πατατάκια μου τον βλέπω και μου έρχεται αναγούλα»

Για τον Τριαντάφυλλο αρκέστηκε να πει «Τον συγχωρώ αλλά δεν ξεχνώ»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κόλαφος η Παπαδόπουλου για τον Παππά - «Tρώω τα πατατάκια μου τον βλέπω και μου έρχεται αναγούλα»

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μίλησε στην κάμερα του Πρωινού για το Survivor 4, ωστόσο δεν έριξε τα καρφιά της για τον Τριαντάφυλλο με τον οποίο να θυμηθούμε πως έχουν παρελθόν, αλλά έβαλε στο στόχαστρο τον Αλέξη Παππά.

«Τον συγχωρώ αλλά δεν ξεχνώ», είπε χαρακτηριστικά μονάχα η για τον Ντάφυ, που έχει φέρει τα πάνω κάτω στο ριάλιτι επιβίωσης με τους τσακωμούς του.

Όσα είπε η Παπαδοπούλου για τον Αλέξη Παππά στο Survivor 4

Όσον αφορά τον Αλέξη Παππά, όμως δεν δίστασε να μιλήσει με αιχμηρά λόγια: «Ο χαρακτήρας που έχει βγάλει ο Παππάς δεν μου αρέσει καθόλου. Με ανακατεύει πάρα πολύ. Ώρες ώρες εκεί κιόλας που βλέπω και τρώω τα πατατάκια μου και πίνω το αναψυκτικό μου, μου έρχεται αναγούλα.

Ο Αλέξης είναι ένα πάρα πολύ ωραίο παιδί εμφανισιακά αλλά δεν μπορούμε να κρίνουμε μόνο από αυτό. Ο Αλέξης έχει ασχημύνει στα μάτια μου από την ώρα που μπήκε σε αυτό το παιχνίδι».

«Όταν ήμασταν στο Just ήταν όμορφος στα μάτια μου, τώρα όχι γιατί έχω δει και τον εσωτερικό του κόσμο. Δεν είναι ένας άνθρωπος που εγώ μπορώ να κάνω παρέα μαζί του», συνέχισε.

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για Survivor 4: "Με τον Σάκη γνωριστήκαμε από κοινούς γνωστούς"

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων ανέφερε πως εκτός από το ότι γνωρίζει τον Τριαντάφυλλο όπως όλοι ξέρουμε - αξέχαστη μας είχε μείνει αυτή η γνωριμία -, είναι γνωστή και του Σάκη Κατσούλη που βρίσκεται στο Survivor.

«Γνωριστήκαμε από κοινούς φίλους, κάναμε αρκετή παρέα, είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί, είναι ένας πολεμιστής, παλεύει πολύ με τη δουλειά του. Είναι ένα άτομο χαμηλών τόνων με πολλούς φίλους. Αυτό έχει να πει πολλά. Δεν είχα ενημερωθεί ότι θα μπει στο ριάλιτι, δεν πρόλαβα να τον δω.

Καλά έκανε και πήγε και η παραγωγή καλά έκανε και τους έβαλε μέσα γιατί ήξερε όλο αυτό που θα δημιουργηθεί. Αν μου έδιναν μισό εκατομμύριο θα πήγαινα. Για 2, 3 και 5 χιλιάδες δεν θα πήγαινα, όσο άσχημο και να ακουστεί». και συνέχισε...

«Η Χριστίνα Κεφαλά μου είναι αδιάφορη», αναφέρει χαρακτηριστικά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και συνεχίζει: «Δεν είναι ωραίο να τρως και να μην πηγαίνεις στον άνθρωπο φαγητό. Εκεί τον λυπήθηκα τον Τριαντάφυλλο, πραγματικά. Αυτό είναι απανθρωπιά».