Survivor 4: Είχαν προτείνει στον Αλέξη Παππά να γίνει συνοδός κυριών

Τα ναρκωτικά και οι ανήθικες προτάσεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Είχαν προτείνει στον Αλέξη Παππά να γίνει συνοδός κυριών

Από τη Νέα Υόρκη μέχρι την Καραϊβική, ένα τσιγάρο δρόμος! Όταν έκανε καριέρα στις πασαρέλες των ΗΠΑ σίγουρα δεν περίμενε πως λίγα χρόνια αργότερα θα ταξίδευε νοτιότερα, για να γίνει γνωστός στο πανελλήνιο. Alex is his name and Survivor his game...

Εδώ ο Παππάς, εκεί ο Παππάς, τελικά στον Άγιο Δομίνικο βρέθηκε ο Παππάς! Οι μόνοι που δεν θέλουν να τον... βρουν το τελευταίο διάστημα είναι οι συμπαίκτες του, καθώς από νωρίς έγινε persona non grata στην ομάδα των «Μπλε». Το φλερτ με την Ελευθερία Ελευθερίου ξεκίνησε όμορφα, αλλά τελείωσε με πόνο, καθώς έγινε αφορμή για έριδες και οριστική ρήξη.

Αποκορύφωμα η βόλτα του Αλέξη με τον Chris Σταμούλη στη ζούγκλα και η υπόνοια πως βρήκαν φαγητό, που έφερε τα πάνω-κάτω, αναγκάζοντας τους δύο παίκτες να περάσουν στην αντεπίθεση και στο τέλος τους απομόνωσε από τους υπόλοιπους... «Με τον Άλεξ απομονωθήκαμε σε ένα καλυβάκι, ξεχωριστό από την καλύβα των υπόλοιπων παιδιών και φτιάχναμε τα πιο τρελά σενάρια», θα δηλώσει μετά την αποχώρησή του το alter ego και κολλητός του στο “Survivor”, ο Chris. Ο μοναχικός δρόμος ταίριαζε από παλιά στον Αλέξη όμως, συνηθισμένος από την περίοδο που ξεχώριζε στον χώρο του μόντελινγκ...

Από τον Γιώργο Κακόγιαννη για το περιοδικό You

Η ιστορία ζωής του Αλέξη Παππά

Αλέξης Παππάς Survivor

Τα ναρκωτικά και οι ανήθικες προτάσεις

Απομονωμένος στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου με μόνη παρέα ένα βιβλίο και τη φωτισμένη μεγαλούπολη της Νέας Υόρκης στο παρασκήνιο, μετρούσε τις ώρες μέχρι το επόμενο catwalk και casting. Ο «Alexis from Greece», όπως συστηνόταν, έχει περπατήσει στις μεγαλύτερες πασαρέλες του κόσμου, εκπροσωπώντας τους ισχυρότερους οίκους μόδας. Είναι γεγονός πως, αν δεν επέστρεφε μόνιμα στην Ελλάδα, θα μπορούσε να κάνει διεθνή καριέρα μέχρι σήμερα, δίπλα σε ονόματα παγκοσμίου βεληνεκούς. Μόνο τυχαίο δεν ήταν το ντουμπλάρισμα που έκανε στο σώμα του Αντόνιο Μπαντέρας για χάρη διαφήμισης - θα ακολουθήσει, χρόνια αργότερα, αντίστοιχο ντουμπλάζ και στον Σάκη Ρουβά.

Μιλώντας για την καριέρα του θα παραδεχτεί πως «όλα παίζουν». Και ναρκωτικά, αλλά και ανήθικες προτάσεις, αφού στο παρελθόν τού είχαν προτείνει να γίνει συνοδός κυριών, κάτι που εκείνος αρνήθηκε. Όλα ξεκίνησαν σε ηλικία 19 ετών, μετά από παρότρυνση της τότε κοπέλας του, που έβλεπε πως ο χώρος του ταιριάζει. «Μου έλεγε συνεχώς ότι θα πρέπει να ασχοληθώ με το μόντελινγκ. Εγώ ήμουν αντίθετος με αυτό, πίστευα ότι δεν μου πήγαινε, ότι είναι κάτι έξω από τα νερά μου. Δεν ήξερα μέχρι τότε ούτε να ποζάρω ούτε να φωτογραφίζομαι, δεν ήθελα να ξεκινήσω μια δουλειά που δεν γνώριζα καν και να αρχίσω να δουλεύω με κάτι άγνωστο», θα δηλώσει συγκεκριμένα. Πολλές γυναίκες μπορεί να την ευγνωμονούν γι' αυτή την πρόταση, εκείνος όμως δεν έχει και τις καλύτερες αναμνήσεις από τότε, καθώς, όπως συμπλήρωσε, τον απάτησε!

Περισσότερα στο νέο τεύχος του You που κυκλοφορεί από σήμερα και κάθε Τετάρτη σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ