Survivor 4 - Μάριος Πρίαμος: "Ο Τριαντάφυλλος πουλάει κι αυτό θέλει η παραγωγή"

"Δεν νομίζω να ονομαζόταν Survivor All Star αν ερχόταν και ο Παππάς με τον Τριαντάφυλλο του χρόνου"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 - Μάριος Πρίαμος:

Ο Μάριος Πρίαμος συνδέθηκε το πρωί της Τετάρτης μέσω skype με την εκπομπή Ευτυχείτε και εννοείται πως σαν πρώην παίκτης του Survivor σχολίασε το χθεσινό επεισόδιο και όλα όσα βλέπουμε να διαδραματίζονται γύρω από το πρόσωπο του Τριαντάφυλλου.

Ο σχολιασμός του Μάριου Πρίαμου για το Survivor

"To Survivor φέτος κάνει νούμερα κι όχι για τα αγωνιστικά του κριτήρια αλλά για την ένταση. Ο Τριαντάφυλλος είτε σε κάποιους αρέσει είτε σε κάποιους όχι είναι αυτός που τις 2,5 ώρες από τις 3 που βλέπουμε Survivor είναι μπροστά στην κάμερα. Αυτός είναι ο πρωταγωνιστής, όχι φυσικά για τα αγωνιστικά του κριτήρια γιατί ο κόσμος έχει μάτια και βλέπει, αλλά φαίνεται ότι στον κόσμο αρέσει αυτή η ίντριγκα.

Ο καθένας έχει τα όπλα του κι εγώ βγάζω στο καπέλο τον Τριαντάφυλλο που κατάφερε να κερδίσει τον κόσμο. Πουλάει και πουλάει περισσότερο από όλους κι αυτό θέλει μια παραγωγή", είπε μεταξύ άλλων ο πρώην παίκτης.

Ποιος παίκτης αποχωρεί απόψε

Νωρίτερα μέσα από poll που κάναμε στο instagram account του Youweekly.gr, που γίνεται χαμός με τις δημοσκοπήσεις και τα κουίζ μας και θα σου πρότεινα να το δεις, σας βάλαμε να ψηφίσετε ποιος θέλετε να παραμείνει στο παιχνίδι! Πρώτο βγάλατε εννοείται τον Τριαντάφυλλο!

Η μάχη δόθηκε μεταξύ της Μαριάνθης και της Ελένης Χαμπέρη, η οποία μάλιστα από τότε που ψηφίστηκε για υποψήφια προς αποχώρηση είναι χάλια ψυχολογικά!

Για καλή της τύχη, όμως, το τηλεοπτικό κοινό που τα βλέπει όλα κουράστηκε μάλλον να στηρίζει την Μαριάνθη άρα η παίκτρια που φεύγει είναι η Μαριάνθη! Ελένη μου, σκούπισε τα δάκρυά σου γιατί σου δίνεται ακόμα μια ευκαιρία!

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils!