Survivor 4: Οργισμένο το Twitter με την Ελευθερίου - «Οι μάσκες έπεσαν, ντροπή σου!»

Παίκτες και τουιτεράδες τα έβαλαν μαζί της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Οργισμένο το Twitter με την Ελευθερίου - «Οι μάσκες έπεσαν, ντροπή σου!»

Για χιλιοστή πιθανόν φορά, η Ελευθερία κατάφερε να στρέψει σχεδόν όλους τους παίκτες εναντίον της αλλά και να δεχτεί την απόλυτη κριτική από τους χρήστες του Twitter.

Η Ελευθερία προχώρησε στο σημερινό επεισόδιο σε μια αρκετά ύπουλη κίνηση, καθώς έψαξε τα πράγματα των Κόκκινων, καθώς όπως δήλωσε είχε την υπόνοια πως έκαναν κάτι ο Τζέιμς και ο Μπάρτζης.

Φυσικά, η κίνηση αυτή πυροδότησε την οργή και των δύο ομάδων, με την ίδια να ξεσπά ξανά σε κλάματα και να νιώθει αδικημένη. Όμως αυτά τα κλάματα φαίνεται πως δεν έπιασαν τόπο πουθενά, ούτε στις καλύβες αλλά ούτε και στον κόσμο του Twitter, οι οποίοι δεν σταμάτησαν λεπτό να την «στολίζουν».

Δείτε παρακάτω μερικά πετυχημένα tweets

Survivor 4 twitter για Ελευθερία Ελευθερίου πετυχημένα tweets

Survivor 4 twitter για Ελευθερία Ελευθερίου tweets

Survivor 4 twitter για Ελευθερία

Survivor 4 twitter για Ελευθερίου

Survivor 4 twitter για Ελευθερία Ελευθερίου

Σε άσχημη κατάσταση η Ελευθερία Ελευθερίου

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η Ελευθερία Ελευθερίου στο Survivor 4, μετά την επίθεση που της έκανε η Μπλε αλλά και η Κόκκινη ομάδα. Μόλις λοιπόν, είδαμε το trailer 4/4 που κυκλοφόρησε, δεν γινόταν να μην μάθουμε τι συμβαίνει στον Άγιο Δομίνικο.

Φέτος στο ριάλιτι υπάρχει πολύ bullying όπως έχουν πει άλλωστε και πολλές εκπομπές. Ένα παράδειγμα μάλιστα ήταν η συμπεριφορά της Νικολέτας και της υπόλοιπης ομάδας των Κόκκινων (Πλην του Ντάφυ), απέναντι στην Μαριάνθη, καθώς όπως είπε την σχολίασε για τον τρόπο που μιλάει μπροστά στις κάμερες.

Όπως φαίνεται λοιπόν, μετά την αποχώρηση της Καπετάνισσας και αφού βλέπουν πως ο Τριαντάφυλλος δεν παίρνει χαμπάρι, μερικοί από τους παίκτες της Κόκκινης ομάδας, αλλά και από την Μπλε "επιτέθηκαν" στην Ελευθερία Ελευθερίου.

Survivor 4 Ελευθερία Ελευθερίου

Όπως είδαμε και από το trailer η τραγουδίστρια ξεσπάει για ακόμη μια φορά σε κλάματα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες μας, δεν δίστασε να μιλήσει με την παραγωγή για τον τρόπο που της συμπεριφέρονται στην παραλία, με αποτέλεσμα να "λυγίσει" και μπροστά τους, αφού είναι πολύ στεναχωρημένη και ψυχολογικά φορτισμένη με την όλη κατάσταση.

Βέβαια, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει το ενδεχόμενο να αποχωρήσει οικειοθελώς, καθώς βρίσκει παρηγοριά στον Τριαντάφυλλο, ο οποίος και εκείνος είναι απομονωμένος από τους συμπαίκτες του. Ωστόσο, πολλά μπορεί να αλλάξουν με το που δημιουργηθούν οι 2 νέες ομάδες στο έκτακτο συμβούλιο του νησιού που θα δούμε στις τηλεοπτικές μας οθόνες την Κυριακή 4/4.