Survivor 4: Ξέσπασε σε κλάματα η Καρολίνα με την ανακοίνωση των δύο νέων ομάδων

Έτρεξαν όλοι πάνω της να την αγκαλιάσουν

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Ξέσπασε σε κλάματα η Καρολίνα με την ανακοίνωση των δύο νέων ομάδων

Σοκ προκάλεσε η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για την διαμόρφωση δύο νέων ομάδων, με την Καρολίνα να «λυγίζει» και να ξεσπά σε κλάματα.

Μετά την απρόοπτη αυτή είδηση, οι δύο ομάδες επέστρεψαν στις καλύβες τους αρκετά ανήσυχες, καθώς οι παίκτες δεν θα ήθελαν να αναμειχθούν ξανά.

Καθώς οι Κόκκινοι συζητούσαν πόσο θα θέλανε να στείλουν τον Τριαντάφυλλο στην Μπλε ομάδα, η Καρολίνα ένιωσε μεγάλη φόρτιση και ξέσπασε σε κλάματα.

Φυσικά, όλοι οι συμπαίκτες της έτρεξαν να την αγκαλιάσουν και την παρηγορήσουν. Ωστόσο, εμείς ξέρουμε ήδη σε ποια ομάδα θα είναι τελικά η Καρολίνα!

Survivor 4 Ξέσπασε σε κλάματα η Καρολίνα με την ανακοίνωση των δύο νέων ομάδων

Survivor 4 - Κολλητή Καρολίνας: «Δεν αναγνωρίζω τον χαρακτήρα της σε αυτό που προβάλει το ΣΚΑΙ»

Η επί πολλά χρόνια κολλητή φίλη της Καρολίνας, μίλησε στην εκπομπή Έλα χαμογέλα για την πορεία της μέσα στο Survivor 4, αλλά και για την κόντρα με την Μαριάνθη και την αποκάλυψη της Χριστίνας για την βρισιά των τεσσάρων γραμμάτων.

«Με την Καρολίνα βλέπαμε μια φορά το Survivor το τελευταίο και της λέω πρέπει να πας εκεί οπωσδήποτε. Όχι όχι τι είναι αυτά που λες. Της δηλώνω λοιπόν χωρίς να το ξέρει. Την πήραν μετά από δυο μήνες τηλέφωνο», αποκάλυψε αρχικά.

Ενώ, στην συνέχεια μιλώντας για την πορεία της μέσα στο παιχνίδι, σχολίασε: «Εγώ δεν αναγνωρίζω τον χαρακτήρα της Καρολίνας από αυτά που προβάλει το ΣΚΑΙ, το Survivor 4. H Καρολίνα είναι ένα παιδί που δεν τσακώνεται ποτέ».

Όσον αφορά τον καβγά Χριστίνας - Καρολίνας είπε: «Η Χριστίνα μπήκε στη μέση για να "σκαρφαλώσει" σε ένα realita, επειδή δεν τα πάει καλά αγωνιστικά.