Survivor 4: Γιατί η παραγωγή χώρισε τον Σάκη και την Μαριαλένα

Ποιος επέμενε να γίνει αυτή η αλλαγή! Δεν ήταν ο Ατζούν...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Γιατί η παραγωγή χώρισε τον Σάκη και την Μαριαλένα

Από την Κυριακή το βράδυ που έγιναν οι νέες συνθέσεις στις ομάδες του Survivor παρακολουθούμε μια... τραγωδία! Η Μαριαλένα και ο Σάκης έχουν επηρεαστεί πιο πολύ από κάθε άλλον παίκτη στο παιχνίδι με αυτή την αλλαγή!

Το πρωί της Δευτέρας μέσα από την εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό», ο Κώστας Αναγνωστόπουλος αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο η παραγωγή του Survivor, αποφάσισε να χωρίσει το πρώην ζευγάρι Σάκη- Μαριαλένα.

Ο λόγος που χωρίστηκαν Μαριαλένα και Σάκη στο Survivor

«Να πω πως αυτός ο διαχωρισμός έγινε πιο πολύ γιατί το ήθελε ο σκηνοθέτης να δει ξεχωριστά τον Σάκη με την Μαριαλένα, αυτός επέμενε να γίνει αυτή η αλλαγή για να δει πως θα ανταπεξέλθουν τα παιδιά γιατί είχαν και ένα love story, έχουν ποντάρει πολύ εκεί. Δεν χωρίσανε τον Ηλία με τον Τριαντάφυλλο, ούτε και τον Τζέιμς με τον Νίκο γιατί ο κόσμος έχει ταυτιστεί με αυτούς τους παίκτες σε αυτές τις ομάδες», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Απομονώθηκαν μια ώρα στο δάσος Μαριαλένα και Σάκης μετά την αλλαγή στις ομάδες

Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε πως το επεισόδιο που είδαμε χτες (04/04) ήταν γυρισμένο πριν 4 μέρες και περίπου Τρίτη με Τετάρτη. Τότε έγινε η ανακοίνωση πως θα φτιαχτούν από την αρχή οι ομάδες και μια μέρα μετά έγιναν τα γυρίσματα του συμβουλίου. Το τέλος του βρήκε Σάκη και Μαριαλένα σε διαφορετικές ομάδες! Η κοπέλα λύγισε πριν βγουν από το συμβούλιο και έβαλε τα κλάματα, κάτι που είδαμε και στο επεισόδιο.

Μόλις αποχώρησαν όμως οι ομάδες ο Σάκης πήρε αγκαλιά την Μαριαλένα πριν μπουν στα βανάκια. Ξεχωριστά όμως πλέον βανάκια, αφού άλλο έχει η κόκκινη ομάδα και άλλο η μπλε! Λίγα λεπτά μετά οι παίκτες των δύο ομάδων έφτασαν στην κοινή τους παραλία. Εκεί ο Σάκης, πριν καν μαζέψει τα πράγματά του από την παλιά του καλύβα για να τα πάει στη νέα έπιασε την Μαριαλένα από το χέρι και... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr