Survivor: Το λάθος που έκανε η παραγωγή την ώρα της ψηφοφορίας στο συμβούλιο

Δεν το προσέξαμε ποτέ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor: Το λάθος που έκανε η παραγωγή την ώρα της ψηφοφορίας στο συμβούλιο

Το πρωί της Τρίτης, ο Χάρης Γιακουμάτος βρέθηκε καλεσμένος στο Love It και μέσα σε όλα ο ίδιος και η παρέα της Ιωάννας Μαλέσκου αναφέρθηκε στα λάθη που έχει κάνει η παραγωγή του Survivor.

Με αφορμή το βίντεο με τις κομμένες σκηνές από το χθεσινό συμβούλιο του νησιού, η παρουσιάστρια ρώτησε τον πρώην παίκτη γιατί οι παίκτες, την ώρα που ψηφίζουν, ψιθυρίζουν τα όσα λένε στην κάμερα.

Survivor Το λάθος που έκανε η παραγωγή την ώρα της ψηφοφορίας στο συμβούλιο

Ο Χάρης εξήγησε πως είναι δίπλα το δωμάτιο ψηφοφορίας με τον χώρου του συμβουλίου και πως πρέπει να ψιθυρίζεις, αλλιώς ακούγονται μέσα όλα όσα λες.

Αμέσως μετά, ο ίδιος αποκάλυψε κι ένα τεχνικό λάθος που είχε κάνει σε ένα συμβούλιο η παραγωγή, όπου ακουγόταν στα μεγάφωνα όλα όσα έλεγε ο παίκτης που ψήφιζε μέσα.

Τον λόγο πήρε τότε ο Βασίλης Γρηγορόπουλος και είπε: «Αν γίνει αυτό στον Τριαντάφυλλο, θα μπουκάρει μέσα».

«Δυο κοπέλες τις είχε πάρει το κύμα και θα πνιγόντουσαν»

Ο Χάρης ανέφερε χαρακτηριστικά πως δύο παίκτριες είχαν παρασυρθεί από τη θάλασσα και δεν μπορούσαν να κολυμπήσουν πίσω. Τότε ένας άλλος συμπαίκτης κολύμπησε μέχρι εκεί που ήταν και τις τράβηξε έξω.

Ο πρώην παίκτης του Survivor δεν ανέφερε τα ονόματα, αλλά σύμφωνα με τα λεγόμενα του ήταν αυτός που βοήθησε τις δύο κοπέλες ενώ πριν λίγο καιρό είχε δηλώσει πως θα ήθελε για νικητή του παιχνιδιού τον Γιώργο Κοψιδά.

Survivor - Χάρης Γιακουμάτος αποκάλυψη

«Είναι πράγματα, σκηνικά που αν δεν παιχτούν δεν το καταλαβαίνεις. Θα σου πω ένα πράγμα που έγινε. Δυο κοπέλες του Survivor τις είχε πάρει το κύμα, είχαν πάει πολύ μακριά, δεν μπορούσαν να βγουν και θα πνιγόντουσαν. Ένας παίκτης πήγε και τις έβγαλε. Δεν βγήκε ποτέ αυτό, δεν έπαιξε τρέιλερ, δεν έπαιξε τίποτα, να τον απογειώσεις αυτόν».

Ι.Μ.: Ήσουν εσύ αυτός;

Χ.Γ.: Δεν λέω ονόματα.

Π.Χ.: Ήταν κολυμβητής, οπότε θα μπορούσε να είναι. Νομίζω ότι ήταν εκείνος.

Χ.Γ.: Δεν λέω τίποτα, δεν ξέρω τίποτα.

Ι.Μ.: Ήρωας! Αφανής, αλλά ήρωας!