Survivor 4: Η Χριστίνα έκανε ολόκληρο θέμα για νακοιμηθεί δίπλα στον Τριαντάφυλλο

Ισχυρίστηκε ότι δεν χωράει αλλού για να πάει δίπλα του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Η Χριστίνα έκανε ολόκληρο θέμα για νακοιμηθεί δίπλα στον Τριαντάφυλλο

Ένα αδιανόητο σκηνικό έλαβε τόπο στην παραλία του Survivor, καθώς η Χριστίνα Κεφαλά γκρίνιαξε για τον χώρο, που υποτίθεται δεν είχε για να κοιμηθεί, επιθυμώντας να βρίσκεται δίπλα στον Τριαντάφυλλο.

Η νύχτα έπεσε στην παραλία λίγο πριν από το αγώνισμα ασυλίας και οι δύο ομάδες κοιμήθηκαν εν όψει του νέου μεγάλου αγώνα.

Η Χριστίνα, όμως, διατάραξε το ήσυχο σκηνικό, λέγοντας πως δεν είχε χώρο για να κοιμηθεί στην καλύβα. Αυτό δεν ίσχυε ακριβώς, καθώς η Χριστίνα στην ουσία ήθελε να κοιμηθεί δίπλα στον Τριαντάφυλλο.

Μπορεί να επιθυμεί την ευνοϊκή του μεταχείριση, έχοντας μιλήσει πριν και για τα... δικά της «όπλα», αφού άλλωστε εδώ και καιρό κάνουν παρέα, με την Κεφαλά να αξιοποιεί τη δημοτικότητα του «Ντάφυ».

Όσα είπε η Χριστίνα για να κοιμηθεί δίπλα στον Τριαντάφυλλο

Το λάθος που έκανε η παραγωγή την ώρα της ψηφοφορίας στο συμβούλιο

Το πρωί της Τρίτης, ο Χάρης Γιακουμάτος βρέθηκε καλεσμένος στο Love It και μέσα σε όλα ο ίδιος και η παρέα της Ιωάννας Μαλέσκου αναφέρθηκε στα λάθη που έχει κάνει η παραγωγή του Survivor.

Με αφορμή το βίντεο με τις κομμένες σκηνές από το χθεσινό συμβούλιο του νησιού, η παρουσιάστρια ρώτησε τον πρώην παίκτη γιατί οι παίκτες, την ώρα που ψηφίζουν, ψιθυρίζουν τα όσα λένε στην κάμερα.

Ο Χάρης εξήγησε πως είναι δίπλα το δωμάτιο ψηφοφορίας με τον χώρου του συμβουλίου και πως πρέπει να ψιθυρίζεις, αλλιώς ακούγονται μέσα όλα όσα λες.

Αμέσως μετά, ο ίδιος αποκάλυψε κι ένα τεχνικό λάθος που είχε κάνει σε ένα συμβούλιο η παραγωγή, όπου ακουγόταν στα μεγάφωνα όλα όσα έλεγε ο παίκτης που ψήφιζε μέσα.