Survivor 4: «Ο Λιβάνης μετάνιωσε για το μήνυμα που έστειλε στη Μαριαλένα στο έπαθλο επικοινωνίας»

Η αποκάλυψη του Ευτυχείτε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: «Ο Λιβάνης μετάνιωσε για το μήνυμα που έστειλε στη Μαριαλένα στο έπαθλο επικοινωνίας»

Το πρωί της Τετάρτης, η εκπομπή Ευτυχείτε προχώρησε σε μία αποκάλυψη που αφορά τη σχέση του Γιώργου Λιβάνη με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, με την Έλενα Πολυκάρπου να ξεκαθαρίζει πως σύμφωνα με πληροφορίες της, ο τραγουδιστής έχει μετανιώσει για το μήνυμα που της έστειλε στο έπαθλο επικοινωνίας.

Αφορμή για την αποκάλυψη αυτή έγινε η αντίδραση του Πάνου Καλίδη όταν ρωτήθηκε για τη σχέση της Μαριαλένας και του Γιώργου Λιβάνη. Ο πρώην παίκτης του Survivor 4 βρέθηκε σε αμηχανία και τόνισε πως θα τα πει όλα κάποια άλλη στιγμή, αν και έχει ήδη μιλήσει μία φορά για αυτή τη σχέση.

Αμέσως μετά το τέλος του βίντεο, η Έλενα Πολυκάρπου μίλησε για το μήνυμα του Λιβάνη στο έπαθλο επικοινωνίας ενώ την συζήτηση έληξε η Κατερίνα Καινούργιου λέγοντας: «Παιδιά, ο Λιβάνης δεν φταίει πουθενά…».

Η αποκάλυψη για τον Γιώργο Λιβάνη και τη Μαριαλένα του Survivor 4

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

"Μπορεί να έφτιαξε τις σχέσεις της με τον Σάκη αλλά δεν τα ξανά βρήκαν"

Συνέντευξη στην εκπομπή Ευτυχείτε, το πρωί της Τετάρτης παραχώρησε ένας πολύ καλός φίλος της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, που κλέβει την παράσταση στο Survivor με τα... συναισθήματά της για τον Σάκη!

Ο Ανδρέας Τσαμπούκος μίλησε με πολύ καλά λόγια για εκείνη, κι αποκάλυψε επίσης πως γνωρίζει τον νυν της, Γιώργο Λιβάνη.

"Βρίσκεται σε σύγχυση στο παιχνίδι. Ξαφνικά ήρθε ένας πρώην, μια πρώην - νυν. Η Μαριαλένα είναι ένα πολύ ηθικό στοιχείο κι ένα πολύ ηθικό παιδί και σοκαρίστηκε, σου λέει τώρα είναι έξω... αυτό, τώρα μπαίνει ο Σάκης... Από την άλλη όσο περνάει ο καιρός έχει ένα οικείο πρόσωπο μέσα που μέσα εκεί δεθήκανε. Εγώ πιστεύω απλά ότι δεθήκανε, έχουν τόσα χρόνια μαζί και βρίσκει μια παρηγοριά.

Τον ξέρω χρόνια τον Γιώργο Λιβάνη, έχουμε συνεργαστεί κιόλας. Οι κοντινοί της άνθρωποι ξέραμε ότι είναι σε σχέση μαζί του, λίγο πριν μπει στο παιχνίδι.

Μπορεί Μαριαλένα και Σάκης να έφτιαξαν τις σχέσεις τους αλλά δεν τα έχουν ξαναβρεί! Δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο στην σχέση τους! Η Μαριαλένα τον Γιώργο τον ξέρει χρόνια!"