Survivor 4 - Φίλοι Τριαντάφυλλου: «Δεν δημιουργεί ίντριγκες, και να έδωσε χρήματα δεν είναι κακό»

«Μας είχε πει ότι θα πήγαινε για δυο εβδομάδες και θα επέστρεφε»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - Φίλοι Τριαντάφυλλου: «Δεν δημιουργεί ίντριγκες, και να έδωσε χρήματα δεν είναι κακό»

Το μεσημέρι της Τετάρτης, δύο στενοί φίλοι του Τριαντάφυλλου μίλησαν στην εκπομπή Love it για τη συμμετοχή του τραγουδιστή στο Survivor 4 και μεταξύ άλλων ξεκαθάρισαν πως δεν δημιουργεί ίντριγκες μέσα στο παιχνίδι αλλά το κάνουν άλλοι για εκείνον.

Οι δύο φίλοι του Ντάφυ αναφέρθηκαν στους καυγάδες που δημιουργεί μέσα στο παιχνίδι καθώς και στην αποκάλυψη που έκανε πριν από λίγο καιρό ο Κόρο μαζί με τον Γιώργο Ασημακόπουλο για τα χρήματα που τους προσέφερε προκειμένου να τον κάνουν παρέα.

Οι δηλώσεις των φίλων του Τριαντάφυλλου για το Survivor 4

«Ο Τριαντάφυλλος είναι αθλητικός παρότι είναι 43 ετών. Είναι αυτό που βλέπετε, είναι ένα παιδί μέσα του, αγαθός και αγνός. Του άρεσε πάντα να είναι ανταγωνιστικός.

O Τριαντάφυλλος και να έδωσε χρηματικά ποσά προκειμένου να τον στηρίξουν οι συμπαίκτες του, δεν το θεωρώ άσχημο. Ίσα - ίσα θεωρώ έτσι πως δεν κοίταξε την πάρτη του. Ο Τριαντάφυλλος δεν δημιουργεί ίντριγκες, άλλοι έχουν δείξει ότι το δημιουργούν αυτό το πράγμα», αποκάλυψε ο Μάρκος Φουντουκίδης, φίλος του τραγουδιστή.

Στην κάμερα του Love it μίλησε και η Δήμητρα Μυλωνά, στενή φίλη του Τριαντάφυλλου.

«Μας είχε πει ότι θα πήγαινε για δυο εβδομάδες και θα επέστρεφε. Δεν περίμενα ότι θα μείνει τόσο πολύ. Εμένα προσωπικά, με έχει βοηθήσει πάρα πολύ ο Τριαντάφυλλος και ξέρω ότι βοηθάει πολύ».

Απίστευτες βωμολοχίες από Ντάφυ και Κώστα μετά το χθεσινό επεισόδιο

Απίστευτα σκηνικά, για ακόμα μια φορά, στο Survivor 4 και με μεγάλο πρωταγωνιστή (ποιον άλλον;) τον Τριαντάφυλλο.

Τι συνέβη μόλις έκλεισαν οι κάμερες στο χθεσινό (06/04) συμβούλιο; Το "σώσε"! Συγκεκριμένα μόλις έκλεισαν οι κάμερες και οι παίκτες πήγαιναν προς τα βανάκια τους για να καταλήξουν στην κοινή τους παραλία, ο Τριαντάφυλλος φέρεται να έκανε σφοδρή επίθεση στον Κώστα Παπαδόπουλο, ο οποίος δεν έμεινε με τα χέρια σταυρωμένα!

Συγκεκριμένα ο Ντάφυ φέρεται να φώναξε, βγαίνοντας από το κτήριο, στον Κώστα "έλα τώρα να γελάσουμε! Ήρθες στον τάκο μαζί μου αλλά δυστυχώς σε ήθελα μόνο σου"! Αυτά φέρεται να ήταν τα λόγια του Τριαντάφυλλου προς τον Κώστα που έβγαλαν τον τελευταίο (και όχι μόνο) από τα ρούχα του.

Τότε... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr