Survivor 4 spoiler 12/4: Η ομάδα που κερδίζει σήμερα την πρώτη ασυλία

Είναι οριστικό

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 4 spoiler 12/4: Η ομάδα που κερδίζει σήμερα την πρώτη ασυλία

Κι εκεί που τις περίμενα πως και πως αυτές τις ημέρες, τις ημέρες του Survivor, τώρα έχουν αρχίσει να με κουράζουν. Δεν ξέρω, η τόση τραγωδία φέτος δεν μου πάει καλά. Συμφωνείτε ή μήπως με έχει πειράξει η κλεισούρα με αυτό το ρημάδι το lockdown; Τέλος πάντων, πάμε στα δικά μας. Δευτέρα σήμερα, 12/4, κι έχουμε την πρώτη ασυλία!

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor έγινε το έλα να δεις. Ο καημένος ο Ηλίας δεν είναι καλά ψυχολογικά, τον έχει διαλύσει η συμπεριφορά του Αλέξη. Πολλοί τον λέτε υπερβολικό αλλά να σας υπενθυμίσω πως εμείς βλέπουμε μόνο 3 ώρες από την ημέρα τους, εκείνοι το ζουν αυτό 24 ώρες το 24ωρο. Βάρβαρο.

Στο χθεσινό ματς οι Κόκκινοι έχασαν, όπως πρώτο για χιλιοστή φορά σας είχε πει το Youweekly.gr! Απόψε θα δούμε τους παίκτες και των δυο ομάδων να παλεύουν για την ασυλία! Οι Μπλε δεν θέλουν σίγουρα να χάσουν για να πρέπει να φύγει ένας από την ομάδα τους, και ειδικά τον Νίκο και τον Τζέιμς δεν τους συμφέρει καθόλου να βρεθούν στο συμβούλιο όχι ως παρατηρητές γιατί ξέρουν πως οι συμπαίκτες τους θα τους ρίξουν στον τάκο. Τώρα, όσον αφορά την Κόκκινη ομάδα, όπως είχε δηλώσει την προηγούμενη εβδομάδα ο Ηλίας, που είχε και την ατομική ασυλία, τον σύμφερε πολύ να χάσει η ομάδα του αλλά είδαμε ότι πάλεψε μέχρι τέλους για να μην συμβεί αυτό.

Βέβαια, μετά τα χθεσινά περιστατικά... Τέλος πάντων....

Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα 14/2 την πρώτη ασυλία του Survivor γι' αυτή την εβδομάδα

Survivor 4 spoiler 12/4

Trailer, ώρα 07:50, ο ΣΚΑΙ δεν έχει δώσει ακόμα. Αλλά τι να το κάνουμε το trailer αν υπάρχει πληροφόρηση; Δεν κάνουμε πρώτες εκτιμήσεις, σας δίνουμε κατευθείαν το οριστικό. Το ξέρουμε από εχθές, νωρίς το μεσημέρι, αλλά είπαμε να αφήσουμε να υπάρχει ένα σασπένς!

Σήμερα είναι ξεκάθαρο πως τη νίκη θα πάρουν οι Κόκκινοι, έχω και σκορ: 10- 8! Άρα οι Μπλε θα πάνε με αναμμένες δάδες στο συμβούλιο. Να υπενθυμίσω πως τα κορίτσια έχουν ασυλία γιατί είναι μόνο δυο, δεν μπορούν να ψηφιστούν. Ο εφιάλτης του Νίκου και του Τζέιμς θα πάρει σάρκα και οστά. Εδώ θα είμαστε, έχουμε και ατομική ασυλία και τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση να σας δώσουμε...

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils!