Survivor 4: Αποκλειστικό απόσπασμα από το Love it για το σημερινό 12/4 επεισόδιο

Σάκης και Μαριαλένα μιλούν για την τωρινή τους σχέση: "Τον αγαπάω πάρα πολύ..."

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Αποκλειστικό απόσπασμα από το Love it για το σημερινό 12/4 επεισόδιο

Μπορεί η Χριστίνα Κεφαλά, η πρώην του Σάκη Κατσούλη, στις πρώτες της δηλώσεις μετά την αποχώρησή της να τον στόλισε κανονικότατα, αλλά η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, επίσης πρώην του, που παραμένει στο Survivor μαζί του φαίνεται να... τον αγαπάει πάρα πολύ όπως και η ίδια αναφέρει για πρώτη φορά στην κάμερα.

Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor σας έχουμε πει ήδη, με βάση το trailer που κυκλοφόρησε πως ο Αλέξης Παππάς θα επιτεθεί στον Τζέιμς και πως θα υπάρξει μανούρα στο συμβούλιο του νησιού!

Μέχρι να φτάσουμε, όμως, σε εκείνο το σημείο θα δούμε πολλά και ένα από αυτά είναι το πως νιώθουν τώρα πια ο Σάκης και η Μαριαλένα.

Απόσπασμα από το σημερινό 12/4 επεισόδιο

Η εκπομπή Love it, το μεσημέρι της Δευτέρας πρόβαλε ένα απόσπασμα για να πάρουμε μια γεύση από το τι μας περιμένει το βράδυ...

Η ομάδα που κερδίζει σήμερα την πρώτη ασυλία

Στο χθεσινό ματς οι Κόκκινοι έχασαν, όπως πρώτο για χιλιοστή φορά σας είχε πει το Youweekly.gr! Απόψε θα δούμε τους παίκτες και των δυο ομάδων να παλεύουν για την ασυλία! Οι Μπλε δεν θέλουν σίγουρα να χάσουν για να πρέπει να φύγει ένας από την ομάδα τους, και ειδικά τον Νίκο και τον Τζέιμς δεν τους συμφέρει καθόλου να βρεθούν στο συμβούλιο όχι ως παρατηρητές γιατί ξέρουν πως οι συμπαίκτες τους θα τους ρίξουν στον τάκο. Τώρα, όσον αφορά την Κόκκινη ομάδα, όπως είχε δηλώσει την προηγούμενη εβδομάδα ο Ηλίας, που είχε και την ατομική ασυλία, τον σύμφερε πολύ να χάσει η ομάδα του αλλά είδαμε ότι πάλεψε μέχρι τέλους για να μην συμβεί αυτό.

Βέβαια, μετά τα χθεσινά περιστατικά... Τέλος πάντων....

Δεν κάνουμε πρώτες εκτιμήσεις, σας δίνουμε κατευθείαν το οριστικό. Το ξέρουμε από εχθές, νωρίς το μεσημέρι, αλλά είπαμε να αφήσουμε να υπάρχει ένα σασπένς!

Σήμερα είναι ξεκάθαρο πως τη νίκη θα πάρουν οι Κόκκινοι, έχω και σκορ: 10- 8! Άρα οι Μπλε θα πάνε με αναμμένες δάδες στο συμβούλιο. Να υπενθυμίσω πως τα κορίτσια έχουν ασυλία γιατί είναι μόνο δυο, δεν μπορούν να ψηφιστούν. Ο εφιάλτης του Νίκου και του Τζέιμς θα πάρει σάρκα και οστά. Εδώ θα είμαστε, έχουμε και ατομική ασυλία και τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση να σας δώσουμε...

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils!