Παρασκευή, 14 Μαΐου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Survivor 4 - Α. Παπαργυρόπουλος: "Ο Τριαντάφυλλος έχει χαζέψει εντελώς"

"Δεν καταλαβαίνει ότι είναι ώρα να σηκωθεί να φύγει από εκεί, τι είναι αυτά που κάνει;"

Survivor 4 - Α. Παπαργυρόπουλος:
Survivor 14.04.2021 12:28
Από Youweekly Team

Το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή Πρωινό , λίγο μετά την επικοινωνία με τον φίλο του Κώστα Παπαδόπουλου, προβλήθηκε μια υπέροχη συνέντευξη από τον Αργύρη Παπαργυρόπουλο. Ο επιχειρηματίας αφού μίλησε για άγνωστο περιστατικά με την Άννα Βίσση και όχι μόνο, σχολίασε και το πρώτο θέμα της εποχής που δεν είναι άλλο από το Survivor.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε με απόλυτη ειλικρίνεια θα έλεγε κανείς ως προς το πρόσωπο του Τριαντάφυλλου με χαρακτηρισμούς που κάποιους ίσως εξοργίσουν και κάποιους ίσως... διασκεδάσουν!

Οι δηλώσεις του Παπαργυρόπουλου για τον Τριαντάφυλλο και την συμμετοχή του στο Survivor

"Ο Τριαντάφυλλος θα έλεγα πως είναι οσιομάρτυρας της Δομινικής δημοκρατίας εκεί κάτω και θα έπρεπε προς τιμήν του να χτιστεί ένας ναός να πηγαίνει να ευλογεί, να κάνει αγιασμό και να θυμάται το Survivor. Χάζεψε εντελώς δεν καταλαβαίνει ότι είναι ώρα να σηκωθεί να φύγει από εκεί, τι είναι αυτά που κάνει; Αν έβλεπε ότι πέρναγε δύσκολα θα έπρεπε με πολύ αξιοπρέπεια να κάνει αυτό που έκανε ο Καλίδης.", είπε μεταξύ άλλων.

Ποιος είναι ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος

Ο Παπαργυρόπουλος πέρασε τρεις ζωές μέσα σε μία, με πολλή περιπέτεια και ακόμα πιο πολλές εμπειρίες. Κοντά στα 70 -ίσως λίγο περισσότερο- έφερε τον Ανδρέα και το Μητσοτάκη στα μαγαζιά του και είδε πολλά πεντοχίλιαρα να πιάνουν φωτιά και αμέτρητα πιάτα να κομματιάζονται επί σκηνής.

Ο ίδιος απέκτησε το 1975 την ιστορική Αθηναία στο Κολωνάκι και την έκανε στέκι για τον καλό κόσμο της εποχής. Και σήμερα 43 χρόνια αργότερα, ο Παπαργυρόπουλος κάνει ξανά εγκαίνια στην Αθηναία. Η κοσμική υπόγα που ξεκίνησε να λειτουργεί το 1945, πλέον θα προσφέρει μόνο φαγητό στο ισόγειο. Χωρίς ζωντανή μουσική όπως οι παλιοί την είχαν συνηθίσει. «Μεσογειακή κουζίνα», όπως λέει ο ίδιος. «Κρατάμε όμως και μερικά από τα παραδοσιακά πιάτα, όπως το φρικασέ που σερβίραμε κάποτε».

«Και στο υπόγειο του μαγαζιού, θα έρχεται ο κόσμος για τα live μας σε μία μικρή μουσική σκηνή που διαθέτουμε. Εκεί κάθε Δευτέρα, θα παίζει ο Γιώργος Κατσαρός…»

Ο Αργύρης, όπως συστηνόταν σε όσους διάσημους πήγαιναν στα μαγαζιά του, καθιέρωσε την έννοια «μεγάλη πίστα». Ξεκίνησε με μεγάλα μαγαζιά στην Εθνική Οδό, όπως το Πρόσωπο, αλλά και στην παραλιακή τα Αστέρια.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4: Το μοντάζ της παραγωγής περιθωριοποιεί τον Τζέιμς Καφετζή για να βγει κακός

Άδειασμα Καινούργιου σε Άννα Μαρία Βέλλη: "Δεν είχαμε καμία καούρα να το πω και απλά, αλλά..."

Share