Survivor 4: Έξαλλοι πανηγυρισμοί από τον Τριαντάφυλλο που κέρδισε τον Κόρο

«Ποιος είναι αδύναμος τώρα; Ποιος;»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Έξαλλοι πανηγυρισμοί από τον Τριαντάφυλλο που κέρδισε τον Κόρο

Στο αγώνισμα επικοινωνίας στο Survivor ο Τριαντάφυλλος πήρε την νίκη, που ήθελε με τον Γιώργο Κόρομι και «ξέσπασε» σε έξαλλους πανηγυρισμούς, αφιερώνοντας παράλληλα τον πόντο στο γιο του, Νικόλα.

Ο τραγουδιστής είχε ζητήσει πολλές φορές αντίπαλο τον πρώην φίλο του, αλλά στην υποψηφιότητα προς αποχώρηση, μιας και ο «Κόρο» είναι σαφώς ανώτερος αγωνιστικά.

Ο «Ντάφυ», όμως, το πήρε πατριωτικά και «καθάρισε» άνετα τον αντίπαλό του στους στόχους, δείχνοντας εξοικειωμένος και πως του ταίριαζε. Σε εκείνο το σημείο άρχισε να φωνάζει, έχοντας μόλις σημειώσει το 6-5.

«Ποιος είναι αδύναμος τώρα; Ποιος;», άρχισε να του λέει και, αμέσως μετά, αφιέρωσε την νίκη στον γιο του, που έχει τα γενέθλιά του, θέλοντας απεγνωσμένα να πάρει για χάρη του το έπαθλο επικοινωνίας.

Ντάφυ Vs Κόρο

Ξέσπασαν όλοι οι παίκτες σε κλάματα

Με μεγάλη συγκίνηση ξεκίνησε το αγώνισμα με έπαθλο το φαγητό και την επικοινωνία στο Survivor, καθώς η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού έκανε άπαντες να πλαντάξουν στο κλάμα.

Ο παρουσιαστής μάζεψε τους παίκτες και των δύο ομάδων στην κλασική παρουσίαση του αγωνίσματος και προτίμησε, αυτή την φορά, να μην τους ρωτήσει πολλά πράγματα για το τι συνέβαινε στις παραλίες - που είχαμε μια ένταση. Αυτό που είχε να ανακοινώσει, άλλωστε, ήταν πολύ πιο σημαντικό.

Συγκεκριμένα, το έπαθλο επικοινωνίας αφορούσε ζωντανά μηνύματα από την οικογένειά τους. Όλοι οι παίκτες λύγισαν με το που άκουσαν αυτή την ανακοίνωση και δεν έκρυψαν τη συγκίνησή τους, με τον Τριαντάφυλλο ειδικά να επιθυμεί να στείλει μήνυμα στο γιο του, που είχε τα γενέθλιά του.