Survivor 4: Η νέα ανάρτηση της Άννας Μαρίας για τον Τζέιμς και τον Νίκο

"Σας αγαπώ"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Η νέα ανάρτηση της Άννας Μαρίας για τον Τζέιμς και τον Νίκο

Μετά το σούσουρο που δημιουργήθηκε με την Άννα Μαρία και την οικογένεια του Νίκου Μπάρτζη, εκείνη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, στο οποίο μάλιστα είναι πολύ ενεργή, θέλησε να υπενθυμίσει στους διαδικτυακούς της φίλους πόσο πολύ της λείπουν τα δυο φιλαράκια της από το Survivor, ο Τζέιμς και ο Νίκος.

Η νέα αλά Survivor ανάρτηση της Άννας Μαρίας

Συγκεκριμένα, στα stories της δημοσίευσε μια φωτογραφία η οποία είναι μια σύνθεση από την αποχώρησή της από το παιχνίδι κι απεικονίζει εκείνη να αγκαλιάζει την δυάδα αυτή. Απλή, λιτή και περιεκτική έγραψε "Σας αγαπώ. Γυρίστε πίσω νικητές" και ολοκλήρωσε την πρότασή της με μια μπλε καρδιά, που συμβολίζει και την μπλε ομάδα φυσικά.

 Άννα Μαρία Βέλλη Survivor Τζέιμς

Τι ψιθύρισε στο αυτί του Παππά η Ελευθερίου πριν αποχωρήσει - Η ατάκα για τον Τζέιμς

Η τελευταία αποχώρηση 14/4 από το Survivor, αυτή της Ελευθερίας Ελευθερίου χαρακτηρίστηκε από πολλούς ως την πιο όμορφη μέχρι στιγμής στο φετινό παιχνίδι.

Οι παίκτες της Κόκκινης ομάδας τραγούδησαν έχοντας αγκαλιά την Ελευθερία, έκλαψαν και την χαιρέτησαν ο καθένας ξεχωριστά.

Κάτι που, όμως, έγινε από λίγους αντιληπτό ήταν η ατάκα που είπε στο αυτί του Αλέξη Παππά η Ελευθερία Ελευθερίου την στιγμή που τον αποχαιρετούσε.

Ο Αλέξης Παππάς και η τραγουδίστρια παρά τον άσχημο τσακωμό που είχαν τον πρώτο καιρό στο Survivor, στην συνέχεια φαίνεται να ήρθαν αρκετά κοντά μεταξύ τους και μάλιστα προς το τέλος κατηγορήθηκε από πολλούς η Ελευθερία πως είχε γίνει το... εκτελεστικό όργανο του ηθοποιού στις κομπίνες του.

Λίγο πριν κλείσει για πάντα την πόρτα του Άγιου Δομίνικου πίσω της η Ελευθερία Ελευθερίου ο ένας πήρε αγκαλιά τον άλλο και η τραγουδίστρια του είπε στο αυτί χαρακτηριστικά "Τελείωσε τον Τζέιμς" με τον Αλέξη Παππά εκείνη την στιγμή να γελά χαμηλόφωνα.

Να υπενθυμίσουμε πως η διαμάχη μεταξύ του Τζέιμς και της Ελευθερίας ξεκίνησε από τότε που η τραγουδίστρια αποφάσισε να πλησιάσει ξανά τον Αλέξη παρά τις όσες κατηγορίες της είχε ρίξει... Κάτι που βρήκε αντίθετο τον Τζέιμς και τότε είχε γίνει ένας μεγάλος καυγάς προσπαθώντας να της εξηγήσει πως δεν είναι καλό αυτό που κάνει, κάτι που όπως φαίνεται δεν κατάλαβε ποτέ η Ελευθερία.