Survivor 4 - Ασημακόπουλος: «Ο Αλέξης Παππάς είναι ο Δρακουμέλ και ο Ντάφυ η ψιψινέλ»

Τι είπε πάλι το στόμα του...

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4 - Ασημακόπουλος: «Ο Αλέξης Παππάς είναι ο Δρακουμέλ και ο Ντάφυ η ψιψινέλ»

Τις επικές ατάκες του είπε για ακόμη μια φορά ο Γιώργος Ασημακόπουλος, με τον Αλέξη Παππά και τον Τριαντάφυλλο να γίνονται ξαφνικά ήρωες παιδικών κόμιξ.

Η κόντρα των τριών αντρών έχει πάρει πολλές διαστάσεις και στο σημείο αυτό μπορούμε να πούμε ότι πλέον οι διαφορές τους είναι.. για γέλια!

Αυτήν την φορά, ο Ασημακόπουλος έριξε με το φοβερό χιούμορ του τα καρφιά του προς τους δύο παίκτες, δηλώνοντας πως ο Αλέξης είναι ο Δρακουμέλ, ο Τριαντάφυλλος η Ψιψινέλ και όλοι υπόλοιποι.. τα στρουμφάκια!

Survivor 4 - Ασημακόπουλος για Παππά και Ντάφι

Στέλιος Φύτρος: «Ο Αλέξης Παππάς έχει έναν χειριστικό τρόπο σαν άνθρωπος»

Το μεσημέρι της Πέμπτης, ο πρωταγωνιστής της σειράς 8 Λέξεις, Στέλιος Φύτρος, μίλησε στην εκπομπή Pop Up και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη γνωριμία του με τον Αλέξη Παππά και στη συμμετοχή του στο Survivor 4, μιας και έπαιζαν μαζί στην πρώτη σεζόν της σειράς του Ανδρέα Γεωργίου.

Ο ηθοποιός, που πριν από λίγο καιρό είχε αποκαλύψει πως είχε πέσει θύμα παρενόχλησης, ξεκαθάρισε πως ορισμένες φορές η συμπεριφορά του Αλέξη Παππά ήταν κάπως χειριστική.

Αναφερόμενος στους καυγάδες που πολλές φορές βλέπουμε τον ηθοποιό να ξεκινάει, ο Στέλιος Φύτρος είπε πως δεν μπορεί να καταλάβει αν υπάρχει κάποια λογική πίσω από τις κινήσεις του.

«Είναι ένας ιδιαίτερος χαρακτήρας ο Αλέξης. Έχει ενδιαφέρον αυτό που είναι. Όντως φαίνεται σαν ρόλος μέσα στο Survivor. Σίγουρα έχει έναν τρόπο σαν άνθρωπος να κάνει τα πράγματα έτσι όπως τα θέλει. Το πως διαχειρίζεται τα πράγματα και τον κόσμο είναι αυτό το στυλ του, το χειριστικό. Πρώτη φορά συνάντησα έναν τέτοιο άνθρωπο. Ήταν μια έτσι μια αλλιώς. Κάπου υπήρχε μια αλήθεια, κάπου το έχανε. Δε ξέρω αν υπάρχει κάποια λογική σε όλο αυτό.

Δεν είχαμε πολλά πάρε-δώσε. Είχαμε κάνει συζητήσεις αλλά εγώ όταν δεν ταιριάζει η ιδιοσυγκρασία μου με κάποιον απομακρύνομαι. Για το Survivor δεν το ήξερα. Απλά έμαθα ότι θα τον αντικαταστήσει ο Γιάννης Σπαλιάρας», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.