Survivor 4: Τα τρία ενθύμια που πήρε η Ελευθερίου από την παραλία

«Σήκωσε» την καλύβα κι έφυγε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Τα τρία ενθύμια που πήρε η Ελευθερίου από την παραλία

Η Ελευθερία Ελευθερίου γύρισε στην Ελλάδα πριν από λίγες μέρες και φαίνεται πως ακόμα δεν έχει καταφέρει να ξεχάσει τις μέρες της στο Survivor 4. Μάλιστα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους και τα σουβενίρ που έφερε από τον Άγιο Δομίνικο.

Η αποχώρησή της ήταν αρκετά ηχηρή και σχολιάστηκε πολύ έντονα από τους παίκτες στο ριάλιτι επιβίωσης στο χθεσινό επεισόδιο. Η ίδια ωστόσο φαίνεται πως απολαμβάνει κάθε μέρα από την καθημερινότητά της στην Ελλάδα, έχοντας πάντα στην καρδιά της το νησί.

Έτσι, έφερε μαζί της το μαγιό της καθώς και το κουτάλι της, μαζί με το πιάτο της και φυσικά την κούπα της, την οποία δεν αποχωριζόταν όσο ήταν μέσα στο παιχνίδι.

Τα ενθύμια της Ελευθερίας Ελευθερίου από το Survivor 4

Ελευθερία Ελευθερίου Instagram
Ελευθερία Ελευθερίου Survivor

Πλάνα από την άφιξη της Ελευθερίας στο αεροδρόμιο

Πρώτο το Youweekly.gr σας παρουσίασε το Σάββατο αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό από την άφιξη της Ελευθερίας Ελευθερίου στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος μετά την αποχώρησή της από το Survivor 4. Το πρωί της Δευτέρας η εκπομπή Ευτυχείτε έδειξε πλάνα από το σημείο και είδαμε μια Ελευθερία Ελευθερίου... γλυκιά και ομιλητική!

Η τραγουδίστρια ήταν ευχάριστη, απάντησε στους δημοσιογράφους με ευγενικά λόγια για το αν είναι καλά κι αν είχε καλό ταξίδι και φρόντιζε να τους υπενθυμίζει με όμορφο τρόπο πως δεν μπορεί να πει κάτι παραπάνω λόγο του συμβολαίου που έχουν οι παίκτες με την παραγωγή του Ατζούν!

Παρ' όλα αυτά είπε στις κάμερες πως "Θα τα πούμε όλα πολύ σύντομα", οπότε αναμένουμε για τις πρώτες της δηλώσεις γιατί σίγουρα έχει πολλά να μας πει!