Survivor 4 - Κοψιδάς: «Ο Τριαντάφυλλος ήταν διαρκώς στο κουτσομπολιό και στην ίντριγκα»

«Ο κόσμος επέλεξε να βλέπει αυτό που πρεσβεύει ο Τριαντάφυλλος»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - Κοψιδάς: «Ο Τριαντάφυλλος ήταν διαρκώς στο κουτσομπολιό και στην ίντριγκα»

Ο Γιώργος Κοψιδάς παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό 7 Μέρες TV και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στο Survivor 4, στην αποχώρησή του αλλά και στις σχέσεις του με τον Τριαντάφυλλο, οι οποίες έφτασαν στα άκρα.

Μετά την αποχώρηση του ηθοποιού, είδαμε τον Ντάφι να τον σχολιάζει με πολύ έντονο τρόπο και ενώ οι δυο τους έκαναν παρέα στην αρχή, στο τέλος είχαν εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις.

Ο Γιώργος Κοψιδάς εξήγησε πως ένα από τα χειρότερα χαρακτηριστικά του Τριαντάφυλλου ήταν ότι έλεγε ψέματα στους συμπαίκτες του ενώ τους κοίταζε μέσα στα μάτια.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Κοψιδά για το Survivor 4 κα τον Τριαντάφυλλο

Η κούραση από τους καβγάδες της τελευταίας εβδομάδας ήταν ένας λόγος για τα όσα είπατε κατά την αποχώρησή σας από το παιχνίδι;

Έχω ζητήσει επανειλημμένως συγγνώμη από το κοινό και θα το ξανακάνω για το αν παρεξηγήθηκαν τα λεγόμενά μου ή αν δεν τοποθετήθηκα ξεκάθαρα. Δεν στόχευα όμως στο κοινό. Αυτό που είπα είχε να κάνει καθαρά με εμένα και τον Τριαντάφυλλο. Είπα ότι εγώ, με τη στάση που έχω δείξει μέσα στο παιχνίδι, πρεσβεύω κάποιες συγκεκριμένες αξίες. Ήμουν αληθινός, τίμιος, ειλικρινής, ενωτικός και ακέραιος, ενώ από τον Τριαντάφυλλο, ειδικά τον τελευταίο καιρό, είδα άλλα πράγματα.

Τριαντάφυλλος Γιώργος Κοψιδάς

Ήταν διαρκώς στο κουτσομπολιό, στην ίντριγκα, τη λασπολογία, δημιουργούσε εντάσεις και το χειρότερο ήταν ότι έλεγε ψέματα κοιτώντας μας στα μάτια, όταν όλοι γνωρίζαμε την αλήθεια. Απλά δεν είχε καταγραφεί στις κάμερες. Και ο κόσμος επέλεξε να βλέπει αυτό που πρεσβεύει ο Τριαντάφυλλος, ήταν απολύτως σεβαστό, γι’ αυτό κι εγώ πήγα σπίτι μου.

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

«Ο Αλέξης Παππάς «χτυπάει» στην ψυχολογία των δυνατών παικτών»

Το μεσημέρι του Σαββάτου, ο Γιώργος Κοψιδάς βρέθηκε στην εκπομπή Σου- Κου Family και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στο Survivor 4 ενώ αποφάσισε να αποκαλύψει ακριβώς την στρατηγική που ακολουθεί ο Αλέξης Παππάς.

Συγκεκριμένα ξεκαθάρισε πως οι «επιθέσεις» που κάνει είναι πολύ στοχευμένες ενώ τόνισε πως είναι ο παίκτης με την περισσότερη στρατηγική μέσα στο παιχνίδι και πολλές φορές επικεντρώνεται στους δυνατούς παίκτες, όπως έχει κάνει αυτόν τον καιρό με τον Ηλία Μπόγδανο.

«Διακρίνω περισσότερο το ριάλιτι στοιχείο και δεν είναι κάτι που μου αρέσει. Βέβαια, δεν πιστεύω πως ευθύνεται γι΄ αυτό η πείνα των παικτών αλλά οι στρατηγικές που ακολουθούν ορισμένοι.

Πρώτος από όλους ο Αλέξης Παππάς που κάνει πολύ στοχευμένες κινήσεις με σκοπό να χτυπήσει του δυνατούς παίκτες παίζοντας με την ψυχολογία τους.

Παρά την πείνα κάποια άτομα έχουν πολύ ξεκάθαρη στρατηγική και αυτά που κάνουν είναι πολύ πράγματα στοχευμένα. Ο Αλέξης Παππάς αυτό που κάνει είναι πολύ στοχευμένο, δεν είναι ότι τον βάρεσε η πείνα, το κάνει εδώ και πολλούς μήνες.

”Χτυπάει” αυτούς που θεωρεί δυνατούς παίκτες, που μπορούν να πάνε μακριά. “Χτυπάει” στην ψυχολογία του άλλου αλλά πιο σημαντικό είναι ότι θέλει να δει ό τηλεθεατής ότι αυτός που “χτυπάει” δεν είναι καλός άνθρωπος και να τον δει με άλλο μάτι».

Όσο για το περιστατικό με τον Κόρομι που δεν έδωσε ούτε μία μπουκιά ψάρι στον Τριαντάφυλλο να φάει είπε πως για να φτάσει σε αυτό το σημείο έχουν προηγηθεί πολλά που δεν έχουν δείξει οι κάμερες στην παραλία κι ότι ουδέποτε ήταν κάτι που ζήτησε ο ίδιος.

Παράλληλα, απάντησε στο αν αυτή την εποχή είναι μόνος του στη ζωή. «Μόνος! Είμαστε σε αναζήτηση… Βάλτε τηλέφωνα στην εκπομπή από κάτω για να στείλουν οι επίδοξες μηνύματα», ανέφερε χιουμοριστικά ο Γιώργος Κοψιδάς.