Ελευθερία Ελευθερίου: Συναντήθηκε με τον Κρις Σταμούλη

Έκαναν μαζί ηλιοθεραπεία

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ελευθερία Ελευθερίου: Συναντήθηκε με τον Κρις Σταμούλη

Δύο πρώην παίκτες του Survivor, η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Κρις Σταμούλης, συναντήθηκαν και έξω από το ριάλιτι επιβίωσης, μιας και οι δύο έχουν αποχωρήσει εδώ και λίγο καιρό.

Η γνωστή τραγουδίστρια μετά τις αποκαλυπτικές δηλώσεις της στο Love It, έχει προσαρμοστεί στην νέα της καθημερινότητα και είναι πάλι δίπλα με τα αγαπημένη της πρόσωπα.

Αυτήν την φορά, η ίδια βρέθηκε και με τον Κρις και μάλιστα θέλησαν να διατηρήσουν το μαύρισμα τους, για αυτό και έκαναν ηλιοθεραπεία στο μπαλκόνι.

Η Ελευθερία μοιράστηκε την συνάντηση της με τον Κρις δημοσιεύοντας στο προφίλ της στο Instagram ένα κολάζ φωτογραφιών.

Ελευθερία Ελετθερίου και Κρις Σταμούλης

Τα τρία ενθύμια που πήρε η Ελευθερίου από την παραλία

Η Ελευθερία Ελευθερίου γύρισε στην Ελλάδα πριν από λίγες μέρες και φαίνεται πως ακόμα δεν έχει καταφέρει να ξεχάσει τις μέρες της στο Survivor 4. Μάλιστα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους και τα σουβενίρ που έφερε από τον Άγιο Δομίνικο.

Η αποχώρησή της ήταν αρκετά ηχηρή και σχολιάστηκε πολύ έντονα από τους παίκτες στο ριάλιτι επιβίωσης στο χθεσινό επεισόδιο. Η ίδια ωστόσο φαίνεται πως απολαμβάνει κάθε μέρα από την καθημερινότητά της στην Ελλάδα, έχοντας πάντα στην καρδιά της το νησί.

Έτσι, έφερε μαζί της το μαγιό της καθώς και το κουτάλι της, μαζί με το πιάτο της και φυσικά την κούπα της, την οποία δεν αποχωριζόταν όσο ήταν μέσα στο παιχνίδι.

Ελευθερία Ελευθερίου InstagramΕλευθερία Ελευθερίου Survivor