Survivor 4 - Ο Κώστας δίκασε τον Τριαντάφυλλο: "Τόσο καιρό μας έλεγε να βγεις με τους άλλους στον τάκο και τώρα ζητά να φύγει;"

"Αν φύγει, βέβαια, ο Ασημακόπουλος και όχι ο Τριαντάφυλλος, την πατήσαμε"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 - Ο Κώστας δίκασε τον Τριαντάφυλλο:

Ο Κώστας Παπαδόπουλος αποφάσισε να «δικάσει» τον Τριαντάφυλλο, μετά την νέα υποψηφιότητα του ιδίου και των Παππά-Ασημακόπουλου στο Survivor, τονίζοντας πως δε γίνεται τόσο καιρό να λέει πως δεν ήθελε να φύγει και τώρα να ζητά από τον κόσμο να τον διώξει.

Ο ζαχαροπλάστης της μπλε ομάδας βρίσκεται εδώ και πολύ καιρό σε μεγάλη κόντρα με τον τραγουδιστή, νιώθοντας πως αυτή την φορά, όπως είπαν και άλλοι παίκτες, προχωρά σε μια κίνηση στρατηγικής, ώστε να μείνει ακόμη περισσότερο στο παιχνίδι.

«Τόσο καιρό μας έλεγε να βγεις με τους άλλοτς στον τάκο και τώρα ζητάς να φύγεις; Όχι, θα παλέψεις. Αν φύγει, βέβαια, ο Ασημακόπουλος και όχι ο Τριαντάφυλλος, την πατήσαμε», ανέφερε μπροστά στην κάμερα.

Όσα είπε ο Κώστας on camera

Πέτρος Ίμβριος: «Ο Τριαντάφυλλος είναι πανέξυπνος και πάει το πράγμα εκεί που θέλει»

Ο Πέτρος Ίμβριος μίλησε το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή Happy Day και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην φιλία του με τον Τριαντάφυλλο και στη συνεργασία που είχαν πριν από λίγο καιρό οι δυο τους, ξεκαθαρίζοντας πως είναι ένας άνθρωπος πολύ έξυπνος.

Ο Πέτρος Ίμβριος τόνισε πως όταν συνεργάστηκε με τον Ντάφι αντιμετώπισε μερικά προβλήματα ωστόσο πέρασε τέλεια, ενώ την ίδια στιγμή αναφέρθηκε και στους καυγάδες που δημιουργεί ανά καιρούς μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Ο Τριαντάφυλλος είναι μια ομάδα μόνος του. Είναι εκρηκτικός, παρορμητικός και πολύ καλός για την τηλεθέαση. Ο Τριαντάφυλλος και ο Παππάς είναι βούτυρο στο ψωμί της παραγωγής. Είναι πανέξυπνος και πάρει το πράγμα εκεί που θέλει. Έχει έντονο ένστικτο της διασκέδασης, συνεργάστηκα τέλεια μαζί του στην πίστα. Υπήρξαν και προβλήματα στη συνεργασία μας, αλλά αγαπιόμαστε. Από πέρυσι μου έλεγε να πάμε μαζί στο Survivor. Πριν μπει στο αεροπλάνο με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι φεύγει και του απάντησα ότι “θα σε βλέπω ξάπλα τρώγοντας πατατάκια”», είπε χαρακτηριστικά.