Survivor 4 - Τριαντάφυλλος: "Το θέμα τους είναι να διώξουν εμένα! Θα νιώθουν σαν να παίρνουν το τρόπαιο"

Όλη η παραλία απαιτεί να φύγει!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 - Τριαντάφυλλος:

Κουρασμένοι φαίνεται να είναι όλοι οι παίκτες του Survivor με τον Τριαντάφυλλο, απαιτώντας μαζικά να φύγει από την παραλία, προκειμένου να επανέλθει το χαμόγελο στα χείλη τους, θεωρώντας τον ως ένα μεγάλο «εμπόδιο», με εκείνον πάντως να τονίζει πως αυτός είναι ο αποκλειστικός τους στόχος.

Ο «Ντάφυ» είναι ο πρώτος υποψήφιος παίκτης προς αποχώρηση από την κόκκινη ομάδα, με τους συμπαίκτες του να επιθυμούν αυτή η φορά να είναι και η... φαρμακερή, αφού άπαντες σχεδόν έχουν βαρεθεί την παρουσία του.

Ο Παύλος Γαλακτερός επεσήμανε πως θα αλλάξει εντελώς η ψυχολογία και στις δύο ομάδες, αν φύγουν ο τραγουδιστής και ο Αλέξης Παππάς, με την Καρολίνα Καλύβα να προσθέτει πως ο Τριαντάφυλλος δεν προσφέρει τίποτα κι έχει κουράσει, αφού είναι ο χειρότερος αγωνιστικά και σε συνεισφορά στην καλύβα.

Ο τελευταίος, πάντως, θεωρεί πως η... λαϊκή απαίτηση αφορά μια προσωπική τους βεντέτα εναντίον του. «Το θέμα τους δεν είναι να βελτιωθούν, αλλά να διώξουν εμένα. Θα νιώθουν σαν να παίρνουν το τρόπαιο», είπε ο Τριαντάφυλλος στην κάμερα.

Όσα είπαν για τον Ντάφυ και αυτά που δήλωσε ο ίδιος

Κοψιδάς: «Ο Τριαντάφυλλος ήταν διαρκώς στο κουτσομπολιό και στην ίντριγκα»

Ο Γιώργος Κοψιδάς παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό 7 Μέρες TV και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στο Survivor 4, στην αποχώρησή του αλλά και στις σχέσεις του με τον Τριαντάφυλλο, οι οποίες έφτασαν στα άκρα.

Μετά την αποχώρηση του ηθοποιού, είδαμε τον Ντάφι να τον σχολιάζει με πολύ έντονο τρόπο και ενώ οι δυο τους έκαναν παρέα στην αρχή, στο τέλος είχαν εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις.

Ο Γιώργος Κοψιδάς εξήγησε πως ένα από τα χειρότερα χαρακτηριστικά του Τριαντάφυλλου ήταν ότι έλεγε ψέματα στους συμπαίκτες του ενώ τους κοίταζε μέσα στα μάτια.

Έχω ζητήσει επανειλημμένως συγγνώμη από το κοινό και θα το ξανακάνω για το αν παρεξηγήθηκαν τα λεγόμενά μου ή αν δεν τοποθετήθηκα ξεκάθαρα. Δεν στόχευα όμως στο κοινό. Αυτό που είπα είχε να κάνει καθαρά με εμένα και τον Τριαντάφυλλο. Είπα ότι εγώ, με τη στάση που έχω δείξει μέσα στο παιχνίδι, πρεσβεύω κάποιες συγκεκριμένες αξίες. Ήμουν αληθινός, τίμιος, ειλικρινής, ενωτικός και ακέραιος, ενώ από τον Τριαντάφυλλο, ειδικά τον τελευταίο καιρό, είδα άλλα πράγματα.

Ήταν διαρκώς στο κουτσομπολιό, στην ίντριγκα, τη λασπολογία, δημιουργούσε εντάσεις και το χειρότερο ήταν ότι έλεγε ψέματα κοιτώντας μας στα μάτια, όταν όλοι γνωρίζαμε την αλήθεια. Απλά δεν είχε καταγραφεί στις κάμερες. Και ο κόσμος επέλεξε να βλέπει αυτό που πρεσβεύει ο Τριαντάφυλλος, ήταν απολύτως σεβαστό, γι’ αυτό κι εγώ πήγα σπίτι μου.