Survivor 4 - Κώστας: "Αυτή η κωλοτούμπα που έχει κάνει ο Τριαντάφυλλος με βασάνιζε όλο το βράδυ"

Άγριο «κράξιμο» λίγο πριν από το αγώνισμα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 - Κώστας:

«Πυρά» εναντίον του Τριαντάφυλλου έριξαν αρκετοί παίκτες στο Survivor λίγο πριν από το αγώνισμα επικοινωνίας, με τους Κώστα Παπαδόπουλο και Γιώργο Κόρομι να αναφέρουν πως η κίνησή του να ζητήσει από τον κόσμο... να τον διώξει ενέχει σαφή στρατηγική.

Ο ζαχαροπλάστης και ο συμπαίκτης του στην μπλε ομάδα έχουν εκφράσει τις αμφιβολίες του για το πόσο ειλικρινής είναι ο «Ντάφυ» και δε δίστασαν να το κάνουν για ακόμη μια φορά, με τον Κώστα ειδικά να αναφέρει πως ο τραγουδιστής έρχεται ξαφνικά... με την ουρά στα σκέλια να ζητήσει την αποχώρησή του, ενώ για δύο μήνες είναι προκλητικός στο θέμα αυτό.

Ο «Κόρο» συμφώνησε απόλυτα και μίλησε για σκηνικά, που έγιναν στην κόκκινη ομάδα, όπου ο Τριαντάφυλλος του ζητούσε να βγουν μαζί στον τάκο.

«Αυτή η κωλοτούμπα που έχει κάνει ο Τριαντάφυλλος με βασάνιζε όλο το βράδυ. Δύο μήνες τώρα γιατί δε σκεφτόσουν την ομάδα και τη θυμήθηκες τώρα;», τον ρώτησε, υπονοώντας πως ουσιαστικά δημιουργεί δικαιολογίες για τον εαυτό του, αν τελικά φύγει.

Όσα ειπώθηκαν για τον Τριαντάφυλλο

Ο Κώστας δίκασε τον Τριαντάφυλλο: "Τόσο καιρό μας έλεγε να βγεις με τους άλλοτς στον τάκο και τώρα ζητάς να φύγεις;"

Ο Κώστας Παπαδόπουλος αποφάσισε να «δικάσει» τον Τριαντάφυλλο, μετά την νέα υποψηφιότητα του ιδίου και των Παππά-Ασημακόπουλου στο Survivor, τονίζοντας πως δε γίνεται τόσο καιρό να λέει πως δεν ήθελε να φύγει και τώρα να ζητά από τον κόσμο να τον διώξει.

Ο ζαχαροπλάστης της μπλε ομάδας βρίσκεται εδώ και πολύ καιρό σε μεγάλη κόντρα με τον τραγουδιστή, νιώθοντας πως αυτή την φορά, όπως είπαν και άλλοι παίκτες, προχωρά σε μια κίνηση στρατηγικής, ώστε να μείνει ακόμη περισσότερο στο παιχνίδι.

«Τόσο καιρό μας έλεγε να βγεις με τους άλλοτς στον τάκο και τώρα ζητάς να φύγεις; Όχι, θα παλέψεις. Αν φύγει, βέβαια, ο Ασημακόπουλος και όχι ο Τριαντάφυλλος, την πατήσαμε», ανέφερε μπροστά στην κάμερα.