Survivor 4: Ένταση ανάμεσα σε Κώστα, Αλέξη και Ντάφυ λίγο μετά τον αγώνα!

"Αυτός είναι ο αποχαιρετιστήριος αγώνας σου κύριε Παππά"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Ένταση ανάμεσα σε Κώστα, Αλέξη και Ντάφυ λίγο μετά τον αγώνα!

Λίγο μετά την νίκη των Κόκκινων στο αγώνισμα επικοινωνίας, ο Γιώργος Λιανός έδωσε τον λόγο στον Αλέξη Παππά και εκείνος είπε πως το είχαν μεγάλη ανάγκη και το μυστικό που έδωσε στην μπλε ομάδα είναι πως δεν πρέπει να έχουν άγχος!

Εκείνη την ώρα πήρε το λόγο ο Κώστας και του είπε: "Αν θυμάσαι και ο Κοψιδάς όταν έφυγε έφερε 3 νίκες και η Χριστίνα και όλοι! Μπράβο Παππά! Θεωρώ πως είναι ο αποχαιρετιστήριος αγώνας!" με τον Αλέξη να του απαντά πως σε κάθε υποψήφιο αυτό κάνει και πως στάζει χολή!

Ο Τριαντάφυλλος από την άλλη του είπε πως από εδώ και πέρα έρχονται μόνο νίκες στην Κόκκινη ομάδα! "Θα φύγω εγώ σήμερα και από την ομάδα αυτή δεν θα ξαναδεις νίκη κύριε Κώστα και πες το και στον φίλο σου δίπλα με την οδοντογλυφίδα και άμα θέλει να τη βάλει και πιο μέσα"!

Όσα ειπώθηκαν στο σερέμονι από Κώστα, Παππά και Τριαντάφυλλο

Ο Κώστας δίκασε τον Τριαντάφυλλο: "Τόσο καιρό μας έλεγε να βγεις με τους άλλοτς στον τάκο και τώρα ζητάς να φύγεις;"

Ο Κώστας Παπαδόπουλος αποφάσισε να «δικάσει» τον Τριαντάφυλλο, μετά την νέα υποψηφιότητα του ιδίου και των Παππά-Ασημακόπουλου στο Survivor, τονίζοντας πως δε γίνεται τόσο καιρό να λέει πως δεν ήθελε να φύγει και τώρα να ζητά από τον κόσμο να τον διώξει.

Ο ζαχαροπλάστης της μπλε ομάδας βρίσκεται εδώ και πολύ καιρό σε μεγάλη κόντρα με τον τραγουδιστή, νιώθοντας πως αυτή την φορά, όπως είπαν και άλλοι παίκτες, προχωρά σε μια κίνηση στρατηγικής, ώστε να μείνει ακόμη περισσότερο στο παιχνίδι.

«Τόσο καιρό μας έλεγε να βγεις με τους άλλοτς στον τάκο και τώρα ζητάς να φύγεις; Όχι, θα παλέψεις. Αν φύγει, βέβαια, ο Ασημακόπουλος και όχι ο Τριαντάφυλλος, την πατήσαμε», ανέφερε μπροστά στην κάμερα.