Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

Survivor 4 - Κόρο για Τριαντάφυλλο: "Η κομπλεξάρα Ψιψινέλ πάλι μου έκανε επίθεση"

"Είναι κομπλεξάρα ο άνθρωπος"

Survivor 4 - Κόρο για Τριαντάφυλλο:
Survivor 22.04.2021 00:20
Από Youweekly Team

Λίγο μετά την ένταση που δημιουργήθηκε μετά τον αγώνα επικοινωνίας,οι παίκτες της Μπλε ομάδας αφού έχασαν γύρισαν στα πρόχειρα καταλύματά τους!

Εκεί λοιπόν Κόρο και Κώστας σχολίασαν την επίθεση του Τριαντάφυλλου στον Κορο με άσχημα λόγι!

"Η κομπλεξάρα Ψιψινέλ πάλι μου έκανε επίθεση, πάλι είπε κάτι για την οδοντογλυφίδα μου, μάλλον τον ενοχλεί! Το μόνο που μπορεί να κάνει με τα κόμπλεξ που έχει αυτός ο άνθρωπος είναι να βγάζει κακία! Είναι κομπλεξάρα ο άνθρωπος", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όσα είπε ο Κόρο on camera

Ο Κώστας δίκασε τον Τριαντάφυλλο: "Τόσο καιρό μας έλεγε να βγεις με τους άλλοτς στον τάκο και τώρα ζητάς να φύγεις;"

Ο Κώστας Παπαδόπουλος αποφάσισε να «δικάσει» τον Τριαντάφυλλο, μετά την νέα υποψηφιότητα του ιδίου και των Παππά-Ασημακόπουλου στο Survivor, τονίζοντας πως δε γίνεται τόσο καιρό να λέει πως δεν ήθελε να φύγει και τώρα να ζητά από τον κόσμο να τον διώξει.

Ο ζαχαροπλάστης της μπλε ομάδας βρίσκεται εδώ και πολύ καιρό σε μεγάλη κόντρα με τον τραγουδιστή, νιώθοντας πως αυτή την φορά, όπως είπαν και άλλοι παίκτες, προχωρά σε μια κίνηση στρατηγικής, ώστε να μείνει ακόμη περισσότερο στο παιχνίδι.

«Τόσο καιρό μας έλεγε να βγεις με τους άλλοτς στον τάκο και τώρα ζητάς να φύγεις; Όχι, θα παλέψεις. Αν φύγει, βέβαια, ο Ασημακόπουλος και όχι ο Τριαντάφυλλος, την πατήσαμε», ανέφερε μπροστά στην κάμερα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4 - Σύντροφος Παππά: «Είπε ότι αν την 25η Μαρτίου έχει βγει από το παιχνίδι, θα μου ζητήσει να παντρευτούμε»

Survivor 4: Η "κλεψιά" που έδωσε τη νίκη στους Μπλε στο χθεσινό αγώνισμα

Share